ljetni đir

Šest fantastičnih i jednostavnih ljetnih kombinacija za dom, jedna ljepša od druge!

Foto: H&M Home
1/6
22.06.2021.
u 07:00

Ako tragate za ljetnom inspiracijom uređenja doma, imamo sjajne ideja koje je lako provesti u djelo, a izgledaju - WOW!

I službeno, kalendarski počelo nam je ljeto iako su ga visoke temperature najavile i prije. Mnogima je to prilika da presele na obalu, posebice sad kad još uvijek mnogi rade od kuće, a drugima je pak izazov urediti dom u ljetnom štihu, i pritom se adekvatno zaštititi od ljetnih vrućina. Ako tragate za ljetnom inspiracijom uređenja doma, imamo šest sjajnih ideja koje je lako provesti u djelo, a izgledaju - WOW!

Foto: H&M Home

Plavo-bijeli detalji

Ništa ne asocira na more kao mornarski uzorak. Bijelo-plave prugice uvijek su prisutne u morskoj i ljetnoj temi. Ako je i vama ljeto nezamislivo bez ove kombinacije boja, evo sjajne ideje, u nešto drukčijem miksu omiljene ljetne kombinacije. Najbolja stvar kod ove kombinacije koju su osmislili dizajneri H&M Home-a je što ne morate ulagati puno za ovakavu "instalaciju", a ujedno je riječ o stvarima koje je moguće kombinirati u bezbroj situacija na bezbroj načina. A drvene ljestve ionako su mnogima od nas na listi želja...

Foto: H&M Home

Reciklirani materijali

Plastične vrećice, znaju i vrapci na grani, nepoželjne su za okoliš, stoga ih zamijenite nekom od precool retro platnenih vrećica koje su, osim što su ekološki prihvatljive i praktične, ujedno i atraktivan detalj - kako u odjevnim komabinacijama tako i u domu.

Foto: H&M Home

Raskoš stakla

Predimenzionirane staklene vaze s retro prizvukom doživjele su veliki povratak u interijere. Ovog ljeta poželjno je kombinirati više njih za postizanje tridimenzionalnosti u prostoru. Dodajte im sezonsko cvijeće i dobit ćete najljepši ljetni kutak uz minimalni trošak!

Foto: H&M Home

Samo da je prirodno

Ako je ovog ljeta nešto u fokusu onda su to prirodni materijali - ratan, juta, pluto, drvo, slama, lan i pamuk apsolutno dominiraju kolakcijama za dom, a tako je i kad govorimo o pravim ljetnim dodacima za dom. Ručnici, tepisi, jastučići, prekrivači, vrtni namještaj, sve je od prirodnih materijala koji, osim što su zdraviji, imaju i manji utjecaj na okoliš.

Foto: H&M Home

Stol u fokusu

Mnogima su ljetni dani usko vezani uz druženja na otvorenom, uz objedovanje na otvorenom. A da bi taj užitak bio potpun pomoći će i stilizirano posuđe zanimljivih uzoraka.

Foto: H&M Home

Prostor za pohranu

Multifunkiconalni komadi danas su posebno na cijeni. Ovaj pleteni ceker, koji će poslužiti i kao torba za plažu i kao vreća za plac ujedno je i efektan detalj u interijeru za skaldištenje sitnica poput, recimo, omiljenih magazina.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije