Efektno

Najjednostavniji koncept na svijetu - kuća inspirirana gnijezdom

Foto: Emma Cross
1/6
20.10.2017.
u 13:22

Kuća, čiji dizajn potpisuje studio Zen Architects, je kompaktna, s puno prirodne svjetlosti te sjajno povezana s predivnom prirodnom koja je okružuje

U posljednje vrijeme svjedočimo da sve više ljudi traži bijeg iz grada, povratak prirodi i pritom ih ne zanimaju luksuzne vile već jednostavne kuće, čistog tlocrta.

Foto: Emma Cross

Upravo takav primjer je i kuća u West Brunswicku koja je i nazvana "The Nest", odnosno gnijezdo jer je zamišljena kao obiteljsko okupljalište. Želja vlasnika, naime, bila je da se obitelj više druži stoga je cijelo prizemlje jedna velika dnevna zona "oboružana" svim potrebnim za kvalitetno druženje.

Foto: Emma Cross

Kuća, čiji dizajn potpisuje studio Zen Architects, je kompaktna, s puno prirodne svjetlosti te sjajno povezana s predivnom prirodnom koja je okružuje. Spavaće sobe nalaze se na katu do kojeg vodi lebdeće stubište koje se sjajno uklopilo u koncept gnijezda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije