Planinska idila

Na jezeru Bohinj otvoren hotel u kojem dominiraju prirodni materijali

Foto: Hotel Majerca
1/11
25.09.2019.
u 12:42

S eksterijerom i interijerom kojima dominiraju prirodni materijali i nježne boje, novi slovenski hotel odlično se uklopio u čarobno okruženje jezera Bohinj

U blizini najvećeg prirodnog jezera Slovenije, Bohinj, smjestio se novotvoreni hotel Majerca. Nalazi se sedam kilometara od vodenog parka i wellness centra Bohinj, a nudi restoran, besplatno privatno parkiralište, bar i vrt. Ovaj objekt s četiri zvjezdice nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe, ali i duplex suite te suite s terasom.  

Foto: Hotel Majerca

Dizajniran od strane slovenskih ahitekata, interijer spaja moderan dizajn i tradicionalne detalje regije Gorenjska. Regija je to koja spaja dva najpoznatija slovenska jezera, Bohinj i Bled, a sam dizajn hotela odiše prirodom. 

Eksterijerom i interijerom hotela dominiraju drveni materijali, a njihove nježne nijanse kombinirane su s jednako nježnim nijansama bijele i sive boje. Dašak prirode u interijer unesen je tapetama i fotografijama kojima dominiraju zelene boje prirode

Nijanse zelene krase i eksterijer hotela, a u njima možete uživati na čak nekoliko terasa. 

U okviru objekta nalazi se i restoran koji poslužuje talijansku, mediteransku, lokalnu, ali i europsku hranu, a osim za goste hotela otvoren je i za sve druge koji žele osim u hrani, žele uživati i u prirodi koja ga okružuje. 

Foto: Hotel Majerca

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije