odličan dom

Kuća uređena u seoskom stilu dom je koji su majka i kćer uredile same

Foto: IKEA
1/8
25.01.2022.
u 06:47

Svijetloj podlozi i već bijelim zidovima dodale su tamniji namještaj, tradicionalne detalje i prirodne materijale, a većinu namještaja i detalja za svoj novi dom pronašle su u Ikei

Nakon što su neko vrijeme vodile lagodan i bezbrižan život, majka i kćer željele su svoju zadnju selidbu učiniti planskom. Nakon mnogo promišljanja, uzoraka boja i proračunskih tablica, evo što su osmislile: ugodnu i uređenu vikendicu u stilu seoske kuće, gdje su uspomene koje su skupile tijekom mnogih avantura izložene da ih svi vide.

Foto: IKEA

Iako su bile nove u susjedstvu, željele su da njihov dom izgleda kao da ima povijest. Svijetloj podlozi i već bijelim zidovima dodale su tamniji namještaj, tradicionalne detalje i prirodne materijale, a većinu namještaja i detalja za svoj novi dom pronašle su u Ikei.

Foto: IKEA

Iako obje uživaju u tihim trenucima čitanja i pisanja, šarolik život koji su dosad proživjele nešto je što nose sa sobom. Mnogi predmeti i umjetnička djela (i knjige!) ispunjavaju njihov dom: suveniri s fascinantnih mjesta i uspomene na ljude s kojima su se susretale.

Foto: IKEA

Vitrine čuvaju sve njihove knjige i neke od njihovih najdragocjenijih otkrića. Ne samo da je ovo sjajan način da izlože svoje kolekcije, već i krhke predmete čuvaju podalje od štete, a sve bez prašine.

Foto: IKEA

Mjesto za opuštanje – to je bila njihova vizija za središnje mjesto za sjedenje, a ostvarena je prvenstveno zahvaljujući udobnoj i bezvremenskoj novoj sofi. Osim što je prostrana i privlačna, vrlo je jednostavna za sastavljanje i rastavljanje, s navlakom koja se može skinuti i mijenjati. Dodana poslastica? Ispod je dovoljno prostora za odlaganje!

Foto: IKEA

Ulazni prostor uređen je jednostavno i praktično, a istu filozofiju slijedi i kupaonica.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije