kolaboracija

Kakva suradnja! H&M Home i Diane von Furstenberg udružili snage na proljetnoj kolekciji za dom

H&M Home
05.02.2021.
u 10:23

Ovom suradnjom želim potaknuti ljude da preuzmu brigu o uređenju doma. Jedino pravilo koje imam je da dom treba odražavati ono što jeste. Glavna je stvar stvoriti prostor u kojem vam je nevjerojatno ugodno i istinski je izraz vaše osobnosti - objašnjava dizajnerica

Još u jesen najavljena, s nestrpljenjem isčekivana, suradnja H&M Homea s modnom dizajnericom Diane von Furstenberg svjetlo dana ugledat će ovog proljeća, a svijet interijera bruji jer prema dosad viđenom čeka nas prava dizajnerska poslastica. Poznavajući rad slavne dizajnerice možemo očekivati puno hrabrih uzoraka i odvažne kombiancije boja. Nova kolekcija obećava kultne modne printeve i istaknuti stil DVF-a na cijelom nizu detalja za dom uključujući vaze, jastučnice, pokrivače, svijeće i još mnogo toga.

Foto: H&M Home

- Oduševljena sam suradnjom s H&M Home- om, pogotovo jer imam takvu strast prema interijerima. Dom je i opuštajuće i osnažujuće mjesto na kojem zaista možete ‘posjedovati’ izgled ili osjećaj  - kaže von Furstenberg te dodaje:

- Ovom suradnjom želim potaknuti ljude da preuzmu brigu o uređenju doma. Jedino pravilo koje imam je da dom treba odražavati ono što jeste. Glavna je stvar stvoriti prostor u kojem vam je nevjerojatno ugodno i istinski je izraz vaše osobnosti - objašnjava dizajnerica.

Foto: H&M Home

Očekujemo velike stvari... I kao što su pokazale i mnoge dizajnerske suradnje H&M-a dosad,  ne sumnjamo da će neki komadi i iz ove kolekcije biti vrlo traženi. Jedva čekate da se dočepate nove kolekcije? Morat ćete još malo pričekati, a ono što znamo je da će se cijene kretati od 70-ak kuna naviše.

Foto: H&M Home

Inače, u svojoj basic proljetnoj kolekciji ovaj brend prigrlio je vodeći trend, neutralne tonove, a cijelom kolekcijom dominiraju skulpturalni oblici u keramici i umjetničkim djelima koji su trenutno ključni trend u interijerima. Neutralne nijnase put su kojim se ide u spavaću sobu, s posteljinom od mješavine pamuka i lana u prirodnim tonovima i s jednostavnim prugama koje stvaraju mirnu, opuštajuću atmosferu. Poseban naglasak stavili su na posuđe, s puno umjetnički izrađenih komada koji vrište 'vrhunski', ali su zapravo niskobudžetni.

Za sbakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije