preuređenje doma

Kad govorimo o kupaonicama, najveći trend u 2024. bit će spoj funkcionalnosti i estetike

Zara Home
30.12.2023.
u 07:00

Što se tiče onoga što će točno vlasnici imati na umu kada se upuštaju u renoviranje kupaonice u 2024., rješavanje jedinstvenih obiteljskih potreba, posebno onih starijih članova obitelji, biti još jedan fokus

Bilo da se upuštate u potpuno renoviranje kupaonice ili samo tražite načine da svoj prostor održite svježim za nadolazeću godinu, ostanite u tijeku s najnovijim stilovima dizajna kupaonice za 2024. U trendu je kombinacija funkcionalnosti i dizajna, s prirodnim elementima, zemljanim tonovima i fokusom na pristupačnost.

 

Što se tiče onoga što će točno vlasnici imati na umu kada se upuštaju u renoviranje kupaonice u 2024., rješavanje jedinstvenih obiteljskih potreba, posebno onih starijih članova obitelji, biti još jedan fokus. Od održivih elemenata do ručno izrađenih slavina i armatura, ovo su najpopularniji kupaonski trendovi koje stručnjaci predviđaju za 2024. godinu:

Foto: Zara Home

Potrošači mogu očekivati ​​povećanje popularnosti prostora koji djeluju bezvremenski. Čak i moderni domovi uključuju elemente kao što su cigla, ručno izrađene glinene pločice, rustikalni drveni elementi i lukovi koji stvaraju osjećaj tihog luksuza. Fokusiranje na bezvremensku estetiku također potiče popularnost održivog dizajna gdje značajke kao što su slavine koje štede vodu i energiju, LED žarulje i prigušivači sve više dobivaju na značaju.

Foto: Zara Home

Houzzovo izvješće o trendovima kupaonica u SAD-u za 2023. pokazalo je da je drvo najpoželjniji izbor pri nadogradnji kupaonskog umivaonika. „Dok bijela i dalje dominira kao najpopularnija boja za radne ploče i zidove, ova privlačnost prema drvenim umivaonicima povezuje se s većim pomakom u cijelom domu od hladnih sivih i izrazito bijelih prema toplijim neutralnim tonovima poput bež, kremasto bijele i bogate smeđe, “ stoji u izvješću. Sa širokim rasponom tonova drva na tržištu, može odgovarati gotovo svakoj estetici.

Dok prirodni materijali nastavljaju sa svojim neviđenim porastom popularnosti, također su i boje inspirirane prirodom veliki hit. Kada se radi o odabiru zemljanih boja, podtonovi su važniji nego ikad.

Foto: Zara Home

 

Budući da sve više vlasnika planira dulje ostati u svojim domovima, implementiraju značajke koje će im kasnije trebati. "P Iz tog razloga, podovi koji se ne kližu, tuševi bez rubova, širi otvori na vratima, niže visine umivaonika i ručke neki su od dizajnerskih elemenata kojih ćemo više viđati u 2024. godini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije