kupnja nekretnine

Pet zagrebačkih potkrovlja koja su idealna prilika, naš favorit je stan za adaptaciju u Vlaškoj

Njuškalo.hr
28.12.2023.
u 06:00

Potkrovlja gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a pomisao na život u potkrovlju podjednako može izazvati oduševljenje kao i odbojnost. Važno je spomenuti da gotovo ne postoje dva identična potkrovlja. Ovaj fenomen možda je i najizraženiji u starim zgradama

Kao i sve u životu, potkrovlja imaju svoje dobre i manje dobre strane, međutim kod potkrovlja je neobično da vrline ili mane ovise o tome koga pitate. Jednostavno, potkrovlja gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a pomisao na život u potkrovlju podjednako može izazvati oduševljenje kao i odbojnost. Važno je spomenuti da gotovo ne postoje dva identična potkrovlja. Ovaj fenomen možda je i najizraženiji u starim zgradama. U tim prostorima sve pršti od prekrasnih, gotovo zaboravljenih tesarskih majstorija, s visinama koje nerijetko prelaze pet metara, a ponegdje se nađe i kakav spektakularan ovalni prozor s pogledom na ulicu. Mi smo pronašli pet stanova na njuškalu kojima je jedino zajedničko to da  u - potkrovlju.

Blato, 142 kvadrata, 369.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Potkrovlje u novogradnji s galerijom u Blatu. Mogućnost odabira više vrsti parketa i keramike. Uz stan je obavezna kupnja parkirnog mjesta u garaži.

Kačićeva ulica, 116 kvadrata, 339.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan nadomak Britanskog trga, odličan četverosobni stan na dvije etaže na 3. katu kvalitetne te nedavno kompletno obnovljene starogradnje. Sastoji se od ulaznog pretprostora, open space dnevnog boravka povezanog na blagovaonicu s kuhinjom i ostavom, dvije spavaće sobe i kupaonice. Na gornjoj potkrovnoj etaži nalazi se treća spavaća soba s još jednom kupaonicom. Stan je kompletno renoviran i adaptiran ove godine (2023.) - krovni prozori, parketi, sve instalacije, betonska deka, kupaonice, etažno plinsko grijanje s kondenzacijskim bojlerom... Zgrada također nakon potresa ojačana, s novim krovom i provedenom etažacijom! Stan je spreman za useljenje.

Vlaška, 30 kvadrata, 90.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan površine 30 m2 koji se sastoji od hodnika, kuhinje, kupaonice i sobe, nalazi se na 1. katu dvorišne zgrade u Vlaškoj ulici.
U korist ovog stana, legalizacijom je prenamijenjen u stambeni prostor i dio tavana koji se nalazi tlocrtno iznad ovog stana, pa je tako moguće uređenje dvoetažnog prostora. Stan ima etažno plinsko grijanje. Potrebno ga je u potpunosti renovirati.

Rudeš, 200 kvadrata, 280.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u potkrovlju manje stambene zgrade. Parkirno mjesto se nalazi ispred zgrade.Adaptacija stana odrađena 2018. Stan se sastoji od: zasebnog ulaza, hodnika, kuhinje, dnevnog boravka/blagavaonice, 3 spavaće sobe, 2 kupaone, djelomično natkrivene terase, tavanskog prostora sa ulazom iz stana površine 79,25m2. Površina stana bez tavanskog prostora iznosi 124,15 m2. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini svih sadržaja dostupnih za ugodan svakodnevni život (škola, vrtić, dom zdravlja, ljekarna, trgovine, parkovi itd.).Vlasništvo 1/1. Tereta nema. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

Medveščak, 65 kvadrata, 224.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Komforan stan u blizini Kvaternikovog trga površine 65,45 m2. Stan se nalazi se na 3. katu uredno održavane zgrade bez lifta izgrađene 1920. Velika prednost je mogućnost proširenja za još jednu sobu od 20m2 u potkrovlju zgrade (u dogovoru sa susjedima).
Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, boravka, blagovaonice i kuhinje,  2 spavaće sobe, kupaonice, wc-a, ostave.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije