dom iz snova

Baš odličan jednosobni stan za samca, s puno ideja koje je lako prepisati

Foto: IKEA
1/8
18.01.2022.
u 07:02

Topli materijali od drva i oblici sa sredine 20. stoljeća često se pojavljuju i povezuju dom u cjelinu

Još jedan sjajan dokaz da mali prostori mogu izgledati sjajno. Riječ je o jednosobnom samačkom stanu koji je vlasnik uredio kao svoju zen oazu. To je postigao pomno odabranim oblicima, teksturama i materijalima, a niti jedan detalj nije prepušten slučaju. Topli materijali od drva i oblici sa sredine 20. stoljeća često se pojavljuju i povezuju dom u cjelinu.

Foto: IKEA

U ovom stanu koji je gotovo u potpunosti uređen s namještajem i detaljima iz Ikee, predsoblje postaje dom biranoj zbirci šešira i dodataka. Ne radi se samo o upečatljivom načinu za zaželiti gostima dobrodošlicu, nego i o praktičnom rješenju za izlazak iz kuće u stilu.

Foto: IKEA

U elegantnoj kuhinji s elementima od bogatog hrastovog furnira pribor i posuđe za kuhanje mogu se uredno skloniti od pogleda. Međutim, nije moguće sakriti strast ovog gospodina prema svemu vezanome uz kavu, koju ponosno iskazuje vlastitom postajom za barmene.

Foto: IKEA

Možda živi sam, ali u ovom su domu prijatelji i obitelj uvijek dobrodošli. Blagovaonica je glavno središte gostoprimstva, s produljivim stolom za koji stane do deset osoba.

Foto: IKEA

Prostor za vježbanje joge ujutro ili druženje s prijateljima nakon posla: ovaj balkon nudi oboje. Bogato zelenilo, fenjeri i iznimno udobne stolice stvaraju ugođaj za zaslužen odmor.

Foto: IKEA

On naporno radi i zna se zabavljati... ali također jako, jako voli spavati. Nadahnuta hotelskim stilom, uz iznimno udoban krevet, mekane tekstile i ugradbenu rasvjetu i zvuk, spavaća soba djeluje iznimno opuštajuće. Ormar je oak posebna priča; Unutarnji organizatori sve održavaju urednim i lako dostupnim, tako da svaki komad ima priliku zasjati.

Foto: IKEA

Svi želimo vrijeme samo za sebe, ali pitanje je kad? On je otkrio da je tajna u stvaranju stroge rutine: kratki sastanci sa samim sobom koje zakazuje na isti način kao i druge obveze. Od brzinskog jutarnjeg tuširanja do nedjeljnog rituala brijanja, dobro organizirana kupaonica pomaže u ostvarivanju tih trenutaka.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije