LIVING - novosti iz svijeta interijera
3°C
  • dosaosam:

    Ove i ovakve priče iz života govore da se isplati raditi i baviti se poljoprivredom.Puno uspjeha i sreće svima.Sretni i veseli bili.

  • dario.franjic11:

    Pa dobro sta decko da radi kad nema sta treba da mu tajkuni piju krv za 3 000 kn,moze bit gospodin.svaka cast dedi on je napravio poso samo da mali odrzi sve i to je nasa buducnost.sve najbolje i puno ... prikaži još! srece u buducnosti za njega i njegovu mladu obitelj sretno.

  • DOBARDAN:

    U privredi ili gospodarstvu postoje temeljne djelatnosti i sporedne djelatnosti. Poljoprivreda je jedna od temeljnih gospodarskih djelatnosti i na nju se dalje nadovezuje prerada hrane, industrija poljoprivredne opreme, stočne hrane i sl. U ovoj PDV državi nitko ne vidi ili ... prikaži još! ne želi vidjeti da puštanjem da poljoprivreda propada propadaju i drugi, gube se radna mjesta itd. Samo nepopravljivi optimisti i izraziti ljubitelji ove zemlje bave se poljoprivredom i tako si osiguravaju egzistenciju. Možda našim vrlim političarima polje i štala nisu in. U vinograde još i odlaze jer se tamo da dobro pojesti i popiti. Predsjednik države ide na otvaranje berbe, zašto isto tako ne bi na sajmu u Gudovcu izveo prvu kravu na izložbi? Danska je izrazito poljoprivredna zemlja, sa modernom poljoprivredom pa žive daleko bolje nego mi. Otišli su čak tako daleko da su zabranili izvoz živih svinja danski landras jer ga smatraju izrazito svojim. A mi?

Još iz rubrike Zeleni trendovi

ZA MALE PROSTORE

Tri kreativne ideje za vertikalni vrt

kućni vrt
Inovacije

Neobičan i vrlo trendy uzgoj bilja unutar četiri zida

otrovno bilje
Oprez prilikom sadnje

Zanosni grmovi i cvjetovi nisu bezopasni: od krizantema možete dobiti osip, a mrazovac može i usmrtiti!