KVALITETAN CRIJEP

Nexe - kada je kupovina pun pogodak

Nexe
Foto: Nexe
17.03.2015.
u 11:44

Svim kupcima koji opreme svoju kuću s najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crijepa, Dilj poklanja osiguranje kuće

Dioklecijan je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju. Vrhunska brtvena svojstva, raznolikost primjene, utrošak crijepa od samo 11 kom/m2, garancija od 40 godina na kvalitetu i GRATIS osiguranje kuće garantiraju Vam pun pogodak za vaš novi krov .

U tijeku je akcijska ponuda nexe crijepa Dioklecijan. Cijena crijepa za sve raspoložive boje (natur, crvena, smeđa lux i crna lux) dodatno je snižena, te je cijena kvadrata vašeg novog krova još jeftinija.

Akcijske cijene provjerite kod NEXE PARTNERA.

Uz standardnih 40 godina garancije na kvalitetu crijepa Dilj iz Vinkovaca, hrvatska tvrtka s 90 godina dugom tradicijom, poklanja osiguranje kuće. Pokrenuvši akciju (O)siguran dom uz Nexe krov Dilj želi skrenuti pozornost na kvalitetu svojih crjepova koji su 100% sigurni i nose znak „Hrvatska kvaliteta“ kao jamstvo potrošaču da je riječ o proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete.

Foto: Nexe

Svim kupcima koji opreme svoju kuću s najmanje 100 m² bilo kojeg modela Nexe crijepa, Dilj poklanja osiguranje kuće. Osiguranje obuhvaća rizike od požara (vatra, eksplozije), udara groma, pada meteorita, letjelica ili tereta, tuče, pritiska snijega, rušenja kamenja i stijena, klizanja zemljišta i oluje.

Crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza su tradicije i kvalitete, izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, proizvodi su vrhunske kvalitete, trajnosti i bezvremenskog dizajna. Nexe crjepovi svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju sam vrh svjetske ponude.

Uz jedinstvenu akcija (O)siguran dom uz Nexe krov Dilj, osim o sigurnosti brine i o ekologiji. Akcijom „Zamijeni krov stari za nov“ Dilj iz Vinkovaca nudi mogućost zamjene štetnih azbestnih ploča za sve modele vrhunskog Nexe crijepa, uz subvenciju od 1 kn po kilogramu azbestnih ploča.

Više informacija o svim modelima crjepova i trenutnim akcijama može se saznati na webu www.nexe.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije