potraga za domom

Luksuzni stanovi za najam u Zagrebu čija cijena nije pretjerano napucana

Lesnina
14.12.2023.
u 06:00

Na zagrebačkom tržištu nekretnina situacija je vrlo turbulentna, cijene rastu gotovo na dnevnoj bazi, a pronaći kvalitetni nekretninu za dugoročni najam ravno je dobitku na lutriji. Našli smo pet stanova koji su na top lokacijama, odlično opremljeni i uređeni, a cijena je, iako viša od prosjeka, za to što nude - realna

Cijene luksuznih stanova za najam krajem godine dosegle su vrhunac pa tako nije rijetkost da se u Zagrebu traži i po 4000 eura mjesečno za najprestižnije lokacije. Mi smo na njuškalu pronašli luksuzne nekretnice čija cijena je, iako viša od prosjeka, u granicama normale.

Križanićeva, 100 m2, 1600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan je smješten na 3. katu zgrade s liftom. Temeljito i kvalitetno renoviran - sve instalacije (struja, voda, plin), PVC vanjska stolarija, masivni parket, pločice 1. klase, obnovljena starinska vrata... Starinska vrata su kvalitetno obnovljena, a ostala vrata su vrlo moderna filomurro vrata koja kad se zatvore izgledaju kao dio zida. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom,  2 spavaće sobe,  garderobe,  kupaonice,  vešeraja, ostave. Vrlo svijetao, sunčan i prozračan. Mogućnost najma parkirališnog mjesta u Branimir Centru (4 minute hoda). Zgrada je dobila zelenu naljepnicu u potresu i nije pretrpjela oštećenja.

Cvjetni, 72 m2, 1600 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvosobni stan površine 72 m2 povezan liftom s garažom. Smješten je na 3. katu luksuzne nove zgrade na Cvjetnom trgu.
Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, hodnika s garderobnim ormarom, kupaonice i wc-a.

Jurišićeva, 112 m2, 1500 eura

Foto: Njuškalo.hr

Moderan 3-soban stan na samo nekoliko koraka od glavnog trga. Puno prirodnog svijetla, visoki stropovi. Površina je 112 m2, a sastoji se od dnevnog boravka sa blagavaonicom, kuhinje, hodnika sa garderobom, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice.
Ugradbeni ormari, svi aparati za domačćnstvo, video portafon, klima, el.podizaci roleta, etažno plinsko centralno, hrastov parket.
Ovisno o potrebana budućeg najmoprimca, moguć najam jednog parkirnog mjesta u Ban centru po cijeni od 200 eura (nije uvjet za najam stana).

Heinzelova, 110 kvadrata, 2000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan na 7. katu VMD zgrade u ulici Charlesa Darwina 6. Stan je na 7. katu, potpuno namješten i orijentiran na zapad i istok. Sastoji se od hodnika, tri spavaće sobe, dvije kupaone, jednog wc-a i gospodarske sobe, loggie te dnevnog boravka i kuhinje u jednom prostoru. Stanu pripadaju dva garažna mjesta.

Vlaška, 80 kvadrata, 1300 eura

Foto: Njuškalo.hr

Luksuzno novouređen, novonamješten 3-sobni stan površine 80 m2, smješten na 2. katu zgrade bez lifta u Vlaškoj ulici. Stan je vrlo svijetao, sunčan i prozračan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, 1 mala sobe, kupaonice s tušem i WC-om, WC-a i lođe na dvorišnu stranu. Mogućnost najma parkirališnog mjesta u Importanne Galeriji (4 minute hoda).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije