odlična za kombiniranje

Konačno znamo koja će boja dominirati u 2024.: Pantone kaže da je to Peach Fuzz

Pantone
11.12.2023.
u 06:00

Ako želite uklopiti Peach Fuzz u svoj prostor, Pantone preporučuje isprobavanje nijanse u plišanim tkaninama. Boja je također osmišljena kako bi pružila savršenu zidnu boju ili akcentnu nijansu

Pantone je stvorio Peach Fuzz, nijansu koja je nježna, ali snažna i već izaziva mnogo pažnje. Izabrana je za boju godine 2024. kad ovaj popularni izbor slavi svoju 25. godišnjicu. Prikladno nazvana Peach Fuzz, boja spaja svijetloružičaste i narančaste nijsanse za topao, romantičan rezultat. Dizajniran za dodavanje blistavosti i nježne boje svakom prostoru, Peach Fuzz je tu da 2024. doda prijeko potrebnu veselu mrlju boje.

Laurie Pressman, potpredsjednica Pantonea, napomenula je da je proces u tijeku tijekom cijele godine koji vodi do njegovog objavljivanja. “To je jedan dugi, kontinuirani razgovor između grupe ljudi usklađenih s bojama”, rekla je Pressman u intervjuu na službenoj web stranici Pantonea.

Foto: Pantone

Tim dizajnera boja pažljivo razmatra svaki detalj, od toga kako će nijansa izgledati u različitim završnim obradama do psihologije boje koja im pomaže razumjeti raspoloženje koje će proizvesti njihova Boja godine.

"U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i vezom, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom", rekla je Leatrice Wiseman, izvršna direktorica Pantonea, na njihovoj web stranici. "Nijansa koja odjekuje suosjećanjem, nudi taktilni zagrljaj i bez napora spaja mladenačko s bezvremenim."

Ako želite uklopiti Peach Fuzz u svoj prostor, Pantone preporučuje isprobavanje nijanse u plišanim tkaninama. Boja je također osmišljena kako bi pružila savršenu zidnu boju ili akcentnu nijansu.

Foto: Pantone

Peach Fuzz također se bavi istraživanjem tehnoloških veza, s namjerom poticanja kreativnosti u virtualnom svijetu i slavljenja ljudske povezanosti putem tehnologije. Ultrafabrics, Pantoneov službeni partner za interijere za Boju godine 2024., čak se udružio s WeWantMore, nezavisnim studijom za dizajn, kako bi generirao AI slike inspirirane osjećajima koje budi Peach Fuzz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije