Editor's pick

Ako ste u potrazi za stanom u Zagrebu, na ovih pet obavezno bacite oko, ponude su stvarno dobre

Njuškalo.hr
08.02.2024.
u 06:00

Potrudili smo se izdvoiti stanove koji imaju, po nama, realne cijene, a ako ste od onih koji su spremni zasukati rukave i sami stvoriti svoj dom iz snova, ova ponuda mogla bi vam biti jako zanimljiva....

U svjetlu nikad viših cijena nekretnina u Zagrebu, posebno stanova, pravo je umijeće pronaći stanove na dobroj lokaciji, koji nisu u suterenu i koji imaju čiste papire što znači da ih se može kupiti kreditom. Na njuškalu je ponuda zaista velika i potrebno je "kopati" kako biste našli gore opisane nekretnine. Mi smo pronašli pet stanova u Zagrebu koji, po nama, imaju realnu cijenu.

Donji grad, 38 kvadrata, 135.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U ulici Ivana Banjavčića prodaje se stan površine 37,94 m2 u visokom prizemlju stambene zgrade u blizini centra grada. Riječ je o zgradi građenoj 1938. godine koja ima ukupno četiri kata. Zgrada nije pretrpjela oštećenja u potresu i dobila je zelenu oznaku. Stan se sastoji od: hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe/dnevnog boravka te balkona. Stanu pripada spremište u podrumu površine 4 m2. Napravljena je kompletna adaptacija stana 2008. godine u kojoj su se izmijenile sve instalacije, PVC stolarija, podovi i radijatori. Stan se nalazi u blizini svih važnih sadržaja, škole, crkve, pošte, supermarketa i tramvajske stanice.

Trešnjevka, 98 kvadrata, 262.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Četverosobni stan površine 97,55 m2  u Tratinskoj. Stan se nalazi na petom, ujedno i zadnjem katu zgrade s liftom. Zgrada je izgrađena 1992. godine. Stan se sastoji od: hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta i balkona. Grijanje je centralno etažno plinsko, a u stanu je postavljen i klima uređaj. Stan je adaptiran 2018. godine te je tada postavljen i novi krov. Stolarija je PVC, a vrata su protuprovalna.  Dnevni boravak i balkon gledaju na jug, a spavaće sobe na sjevernu stranu. Visina stropa iznosi 2.55 m2. Stanu pripada spremište površine 2 m2 koje se nalazi u podrumu zgrade. Iznad stana se nalazi još jedan tavanski stan. Postoji mogućnost pakiranja u dvorištu za stanare zgrade.

Žitnjak, 68 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se trosobni stan na Žitnjaku, u neposrednoj blizini Konzuma. Stan je etažiran te se nalazi na 1. katu (od ukupno 2 kata) kuće. U vlasničkom listu se objekt vodi kao zgrada, sa odvojenim ulazom. U potresu je stan prošao bez ikakvog oštećenja.
Orijentiran je na istok (spavaća soba, kuhinja, kupaonica) i zapad (dnevni boravak, spavaća soba, balkon) pa iz je iz tog razloga tokom cijelog dana ispunjen svjetlošću. Ukupna površina stana iznosi 60,00 m2 + balkon 7,70 m2  + ulazna terasa 6,50 m2 + vanjsko stubište za kat. Stanu pripada i etažirano spremište u prizemlju površine 3,30 m2. Stan se sastoji od: ulaznog dijela, dnevnog boravka (s izlazom na balkon), 2 spavaće sobe, kuhinje, kupaonice s wc-om te balkona.

Knežija, 60 kvadrata, 160.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosobni stan na Knežiji, na prvom katu u zgradi s ukupno osam katova. Stan treba adaptirati, orijentacija je sjever-jug. Spavaća soba i dnevni boravak gledaju na jug, na par. Stan ima uredne papire. Nema balkon, priprada mu i šupa. Parking ispred zgrade.

Malešnica, 39 kvadrata, 125.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobi stan površine 39m2 na trećem katu četverokatnice bez lifta. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, ostave, dnevnog boravka i kupaonice. Uz manje zahvate može se dobiti spavaća soba. Protuprovalna vrata i podovi su promjenjeni u mjesecu listopadu. Stolarija u odličnom stanju, kupaonicu je potrebno renovirati. Orijetacija stana je na zapad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije