POPULARNA KELLY

Zvijezda Beverly Hillsa bacila se 
na uređenje interijera

Jennie Garth
Foto: Promo fotografija
1/5
07.10.2015.
u 11:30

Jennie Garth za svoj novi dom renovira ranč iz 70-ih godina, a kako je cijeli proces izgledao, prikazat će u serijalu emisija

Nekadašnja glumačka zvijezda Jennie Garth, koju najbolje pamtimo po ulozi Kelly iz mladenačke hit-serije “Beverly Hills”, napravila je zaokret u karijeri i danas ima serijal vlastitih emisija o gradnji i uređenju doma. Emisije se mogu gledati tijekom cijelog listopada, petkom u 21 sat na kanalu Fine Living na 506. programu kabelske televizije.

Prikazivat će preuređivanje svog hollywoodskog doma prostoriju po prostoriju, i to po Jennienu uglađenom i modernom senzibilitetu i stilu.

Foto: Promo fotografija

Naime, glumica je kupila oronuli ranč iz sedamdesetih godina i sada od njega želi napraviti kuću iz snova za sebe i svoje troje djece.Emisija će popratiti cijeli mukotrpan proces obnove stare kuće, gostinjskog apartmana, okućnice i vrta te ugradnju otmjenog bazena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije