HIT BOJA

Znamo koja će boja biti top trend u 2018. godini!

Olympic Paints & Stains
29.06.2017.
u 08:00

Zaboravite na neutralne, nenametljive i tople nijanse. Vrijeme je za uoečatljive i hrabre tonove!

Dok još uživate u pogledu na svoje sive zidove, koji pružaju umirujuć, ali osvježavajuć i prozračan dojam, kompanije koje proizvode boje već određuju trendove za 2018. godinu! Tako će tron od neutralnih tonova sive boje preuzeti izraženije, hrabre i odvažne crne nijanse.

Među prvim tvrtkama koje su objavile svoja predviđenja za sljedeću godinu je PPG Paints, čija nijansa Black Flame predstavlja novu "it boju". Opisali su ju kao "crnu boju bez presedana; donosi poruku, a sadrži tamne tonove indiga". Black Flame je nova crna, a ako ste mislili da ćete se provući bojanjem samo akcentnog dijela zida ili namještaja, prevarili ste se. PPG Paints je zamislio crni plamen na velikim zidovima. Prema njima, ova boja odražava ponovno rođenje crne, a podsjeća na privatnost, nadu i klasični modernizam.

Foto: PPG Paints

U drugom taboru, tvrtka Glidden Paint predlaže Deep Onyx kao novu ultimativnu nijansu crne boje koja slijedi lajtmotiv "manje je više" u uređenju dekora. Podsjeća na crnu boju za ploču, te stoga ne predstavlja veliko iznenađenje jer je svima dobro poznata. Uparite ju sa svjetlim namještajem, elementima od prirodnog drva i velikim, bijelim lampama.

Foto: Glidden Paint

Konkurencija također predlaže svoju nijansu crne: Olympic Paints & Stains tvrdi da će Black Magic postati vaša omiljena boja uređenja dekora u 2018. godini jer "prizemljuje prozračan i nježan prostor". Predstavlja savršenu kombinaciju muževne i ženstvene boje, a ako ju spojite s bijelim obrubima i visilicom od bakra, sigurat ćete uspjeh.

Foto: Olympic Paints & Stains

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije