u trendingu

Znamo gdje nabaviti stolac od umjetnog runa koji je apsolutni hit na društvenim mrežama

Zara Home
28.05.2021.
u 10:15

S obzirom na silnu popularnost koju je stekao u samo par tjedana, ovaj stolac uskoro bismo mogli očekivati i u nekoliko boja

Posljednjih tjedana društvenim mrežama, posebice Instagramom dominira jedan fantastičan stolac - onaj koji kombinira umjetno runo i metalne nogice. Odličan je izbor za dnevni boravak, ali često se sureće i kao hit komad u spavaćim sobama i walk in garderobama. Riječ je o stolcu koji nosi potpis brenda Zara Home, a cijena mu je 1699 kuna.

Foto: Zara Home

Ovaj stolac svoju popularnost duguje, prije svega, svojoj mogućnosti prilagodbe svakom prostoru te dizajnu koji ga čini onim jednim glamuroznim komadom koji čini razliku u interijeru.

Foto: Zara Home

S obzirom na silnu popularnost koju je stekao u samo par tjedana, ovaj stolac uskoro bismo mogli očekivati i u nekoliko boja.

Foto: Zara Home

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije