povoljno i funkcionalno

Želite nešto novo, a povoljno u domu? Uložite u ovaj komad namještaja

H&M Home
20.02.2024.
u 07:01

Moderan dizajn koji se odlično uklapa u svaki stil uređenja doma i veličina koja je taman za gotovo svaki prostor glavni su aduti ovog metalnog okruglog stolića. Plus mu je svakako i težina od 2,2 kilograma što ga čini lako prenosivim te izbor u dvije boje

Za sve one koji vole multifunkcionalne komade namještaja, koji su jednako korisni i u interijeru i u eketerijeru, a pritom i povoljne cijene, evo jednog pravog ulova. Nova, proljetna H&M Home kolekcija, u kojoj smo našli već nekoliko sjajnih komada za dom, oplemenjena je i outdoor namještajem, a nama je za oko zapeo praktičan stolić koji će jednako dobro "igrati" i na balkonu i terasi, ali i u dnevnom boravku.

Foto: H&M Home

Moderan dizajn koji se odlično uklapa u svaki stil uređenja doma i veličina koja je taman za gotovo svaki prostor glavni su aduti ovog metalnog okruglog stolića. Plus mu je svakako i težina od 2,2 kilograma što ga čini lako prenosivim te izbor u dvije boje.

Foto: H&M Home

Naravno, osim dizajna, ovom stoliću privukla nas je i cijena od tek 40 eura što ga svrstava na sam vrh liste pametnih kupnji kada govorimo o uređenju doma.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije