Ukradi ideju

Volite putovati? Neka to bude vidljivo i u vašem domu!

Pinterest
28.04.2017.
u 06:12

Osam odličnih ideja za sve putoholičare

Vjerujemo kako se u svakome od nas krije mali putoholičar koji jedva čeka pobjeći od svakodnevice i otputovati na još neotkriveno mjesto. Ipak, postoje i oni koji stvarno žive ta putovanja i kojima su ona velika strast te kad nisu na nekom novom odredištu, svakodnevica im je podređena maštanju. Kako bi maštanje bilo još jednostavnije, savjetujemo vam i uređenje životnog prostora upravo u takvom stilu. Izbor je velik - to može biti lampa napravljena od žica koja simulira globus, strane svijeta označene oko svjetiljke, ladice u obliku kofera, uokvirene mape gradova ili neki njihovi simboli... Ako nemate vremena za ukrašavanje, jednostavno nabavite globus - imat ćete odličnu dekoraciju, ali i svijet nadohvat ruke!

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije