savršena destinacija

Vodimo vas na jednu od najljepših terasa koje smo vidjeli, s pogledom koji oduzima dah

H&M Home
30.05.2023.
u 07:00

Ova terasa ima sve što bi idealna terasa trebala imati - pogled na more i netaknutu prirodu, prostor za objedovanje, prostor za sunčanje i dakako dio za djecu gdje se mališani mogu nesmetano zabavljati

Vrijeme je uživanja u društvu s prijateljima i obitelji u ugodnom dnevnom boravku na otvorenom. Da bi vrijeme provedeno na svježem zraku prošlo ugodno, potrebno je prikladno okruženje – savršeno uređena zona koja će ljeti zamijeniti kućni dnevni boravak. Udoban ljetni dnevni boravak odmah iza prozora san je mnogih od nas.

Foto: H&M Home

Danas vas vodimo na jednu predivnu terasu koja je poslužila dizajnerima iz brenda H&M Home za snimanje ljetne kampanje, a koja ima sve što bi idealna terasa trebala imati - pogled na more i netaknutu prirodu, prostor za objedovanje, prostor za sunčanje i dakako dio za djecu gdje se mališani mogu nesmetano zabavljati.

Foto: H&M Home

No, tek rijetki sretnici imaju takve mogućnosti. Većina nas ima ograničeni vanjski prostor na raspolagnju, s ne baš očaravajućim pogledom. No, to ne znači da ne možemo imati savršen kutak na otvorenom.

Foto: H&M Home

Teško je zamisliti ugodnu ljetnu terasu, balkon ili vrt bez vrtnog namještaja. Tržište nudi širok izbor elemenata koji su dizajnirani da vrt pretvore u prostor za odmor i opuštanje. Vrijedi se odlučiti za namještaj od drva ili plastike kao što je umjetni ratan. Ove vrste namještaja doprinose ugodnoj atmosferi ljetnog dnevnog boravka i omogućuju iznimno ugodan odmor.

Foto: H&M Home

Svatko bi trebao tražiti namještaj koji odgovara njegovim potrebama i veličini balkona, terase ili vrta. Nemojte birati dizajnerske komade koji će preplaviti i opteretiti zelenu zonu. Ponekad je manje više.

Foto: H&M Home

Vrijedno je slijediti ovaj princip pri uređenju vrta, ali i male terase ili balkona. Umjetni ratan ove je sezone najtraženiji materijal kad je o vrtnom namještaju riječ.

 

1/9

Zabava se obično vrti oko stola, stoga se pobrinite da ima središnju poziciju. Najvažnije je stvoriti udoban prostor zaklonjen od sunca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije