G•ForcePro VCEA21GPRRCY

Vaš saveznik u borbi s prašinom

03.04.2018.
u 11:04

Ovaj model usisavača nudi mogućnost pohranjivanja prašine na dva načina: vrećica ili posuda.

Profesionalac u vašem domu, usisavač G•ForcePro VCEA21GPRRCY, u kratkom roku postat će najbolji prijatelj i saveznik svakog domaćinstva zahvaljujući svojim performansama: tihi rad, mala potrošnja energije, vrhunska učinkovitost u čišćenju. Perjanicu nove generacije Gorenje usisavača, G•Force, predstavlja upravo G•ForcePro model, VCEA21GPRRCY, kojeg krase vrhunske performanse u čišćenju, ali i odlična energetska učinkovitost AAA te brojne druge karakteristike koje će ga učiniti vašim omiljenim saveznikom u borbi s prašinom već nakon prvog korištenja.

Ovaj model iz Pro linije dolaze s osvjetljenim LED zaslonom s upravljanjem na dodir i pet prednamještenih programa, kako bi odabrali odgovarajuću razinu snage usisavanja za različite vrste površina.

Odlične performanse kod učinkovitosti čišćenja postignute su zahvaljujući inovativnoj XpandZone četki s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za sakupljanje prašine, brže i učinkovitije ćete sakupiti prašinu s tepiha, tvrdih podova i parketa. Zahvaljujući dvostrukoj HEPA filtraciji zajamčeni su superiorni rezultati usisavanja i čist zrak, budući da usisavač zadržava 99% čestica, uključujući pelud i grinje.

Ovaj model usisavača nudi mogućnost pohranjivanja prašine na dva načina: vrećica ili posuda. Svaka vrećica ima mogućnost naprednog sustava filtriranja koji omogućuje zadržavanje i najsitnijih čestica prašine. Dodatna prednost je da prilikom zamjene vrećica, zahvaljujući poklopcu na vrhu vrećice, iz iste neće izlaziti prašina u okolni prostor. Osim vrećice, posuda također nudi optimalnu higijenu zahvaljujući dvostrukoj HEPA filtraciji.

Osim jednostavnog upravljanja, G•ForcePro model opremljen je, kao i drugi modeli u G•Force liniji usisavača, zaštitnim rubom ActiveBumper i gumiranim kotačima, što ga čini pažljivim prema namještaju, a tihi rad i niska razina buke čine ga pažljivim prema vašim ukućanima i susjedima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije