ces

Uskoro počinje sajam lifestyle inovacija, evo što nas čeka

LG
29.12.2022.
u 13:07

Posjetitelji sajma CES 2023 mogu razgledati sve LG-eve najnovije lifestyle inovacije, uključujući drugu generaciju kućanskih aparata SIGNATURE, u LG-evom izložbenom prostoru #15501, u Convention Centru u Las Vegasu od 5. do 8. siječnja

LG Electronics će na CES-u 2023 predstaviti svoju drugu generaciju linije kućanskih aparata SIGNATURE. Novi, sofisticirani proizvodi nude bezvremenski dizajn i inovativne tehnologije za praktičnije, elegantnije i održivije stanovanje te će biti prikazani u dijelu LG-evog izložbenog prostora, u zoni LG SIGNATURE pod temom „Live Beyond“.

Sedam godina nakon lansiranja LG SIGNATURE nastavlja redefinirati ultra-premium asortiman predstavljanjem elegantnih, visokonaprednih uređaja i rješenja za stanovanje koji svojim performansama, dizajnom i većom razinom upotrebljivosti podižu korisničko iskustvo na potpuno novu razinu. Linija uređaja druge generacije ostaje vjerna brendu i kvaliteti, ali donosi i različite značajke i tehnologije za još veću udobnost korištenja, kao i nove boje, materijale i sofisticiranu završnu obradu dajući prostoru elegantniji izgled koji odiše s još više minimalizma.

Foto: LG

Među modelima koji će biti izloženi na CES-u nalazit će se potpuno novi LG SIGNATURE hladnjak s četverodijelnim francuskim vratima i tehnologijom Dual InstaView™, perilica i sušilica rublja sa 7-inčnim LCD panelima osjetljivima na dodir, mikrovalna pećnica Over-the-Range s pametnom značajkom InstaView™ te dvostruka pećnica Oven Slide-in s ugrađenim kamerama i funkcijom automatskog podešavanja vremena i temperature. Među ostalim LG-evim SIGNATURE proizvodima koje će posjetitelji moći razgledati su i klima-uređaj, pročišćivač zraka, OLED TV i hladnjak za pića Wine Cellar.

Zona LG SIGNATURE koja se sastoji od dnevnog boravka, prostorije za brigu o rublju i kuhinje izrađena je u partnerstvu s talijanskim dizajnerskim brendom namještaja, Molteni&C. Estetski profinjeni i tehnološki napredni proizvodi iz asortimana LG SIGNATURE bit će nadopunjeni zadivljujućim komadima namještaja Molteni&C u svakom stilski uređenom interijeru.

1/14

„Druga generacija linije kućanskih aparata LG SIGNATURE kombinira naše ekskluzivne tehnologije, niz poboljšanih praktičnih i učinkovitih značajki te prekrasan, moderan dizajn za pametan, održiv i luksuzniji život kod kuće“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik tvrtke LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Posjetitelji sajma CES 2023 mogu razgledati sve LG-eve najnovije lifestyle inovacije, uključujući drugu generaciju kućanskih aparata SIGNATURE, u LG-evom izložbenom prostoru #15501, u Convention Centru u Las Vegasu od 5. do 8. siječnja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije