u subotu, 2. siječnja

Novi broj Livinga: 100 raskošnih stranica i knjiga na dar!

Living 10
Foto: Living
29.12.2015.
u 12:05

Saznajte sve o industrijskom stilu, zavirite u dva impresivna zagrebačka interijera, nadahnite se našim prijedlozima za opremanje doma te postanite vlasnik knjige „Uredite svoj dom – Jeftino i kreativno uređenje doma“

Prvu subotu u godini započnite na najbolji mogući način, uz magazin Living koji u paketu s Večernjim listom stoji samo pet kuna. A prvi Living u 2016. prepun je sjajnih ideja za opremanje i makeover kupaonice, donosi sve trendove koji nas, kad je riječ o uređenju interijera, čekaju u Novoj godini, upoznaje vas sa svim trikovima vezanim uz trenutačno najpopularniji stil uređenja – industrijski dizajn...

Dakako, vodimo vas i u očaravajuće domaće interijere koji su toliko inspirativni da ćete se jednostavno zaljubiti u njih. Vrtlari, ili oni koji to tek planiraju postati, naučit će sve o uzgoju bonsaija, koji je puno više od živog ukrasa u domu, a ljubitelji sobnog bilja doći će na svoje kroz veliki vodič o skupim vrstama.

Foto: Promo

Nakon blagdanskog pretjerivanja u omiljenim jelima, u svojoj gastrozoni Living vam donosi priče o tradicionalnim juhama na moderan način. Izvrsna je to prilika da se okušate u pripremi ovih jela, a da pritom jedete lagano i zdravo.

No, tu iznenađenjima nije kraj. Pripremili smo vama, našim vjernim čitateljima i darove. Uz paket Livinga i Večernjeg lista, na dar dobivate i knjigu „Uredite svoj dom – Jeftino i kreativno uređenje doma“ autorice Jasmine Sarić Čedić.

Foto: Living

>>Inspiracija: evo kako impresivno dekorirati blagdanski stol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije