super prilika

U jedan od najluksuznijih dućana u gradu stigli su popusti povodom crnog petka

20.11.2022.
u 06:00

Prostor u centru grada uređen je vrlo lukuszno, a posebna je pažnja posvećena rasvjeti

Što je zajedničko dizajneru Alexanderu Wangu i glumici Gwyneth Paltrow? Oboje, baš kao i mnoge njihove poznate kolege, obožavaju skincare brend Grown Alchemist.

 

Osnivači brenda, braća Keston i Jeremy, lansirali su Grown Alchemist razvijajući formule s jedinstvenom sinergijom biologije i kozmetičke kemije stvarajući tako "Biokompatibilnu ljepotu" i njihov zaštitni znak sustava za njegu kože - Cleanse, Detox, Activate.

Grown Alchemist, ali i druge premium skincare brendova kao što su Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy's, možete pronaći na popustu do čak 25 posto od 21. do 27. studenog u parfumeriji Belodore, najvećoj regionalnoj trgovini niche parfema u zagrebačkoj Ilici 7 i u online trgovini.

U sklopu Beauty Black Friday tjedna, od 21. do 27. studenog, od ponedjeljaka do srijede svi proizvodi sniženi su čak 25 posto, u četvrtak i petak 20 posto, a u subotu i nedjelju 15 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije