promo

Tri razloga zašto su televizori velikog zaslona pravi hit

Samsung
30.06.2023.
u 15:20

Suvremena tehnologija televizora dosegnula je nevjerojatne mogućnosti, a sami TV uređaji daleko su dogurali od svojih skromnih početaka. Imajući na umu stare televizore koji su bili mali i glomazni, današnji veliki i tanki zasloni modernih TV uređaja predstavljaju značajan napredak. Upravo zbog toga, mnogi bi argumentirali kako je baš televizija i dalje središnji uređaj u cijelom domu čija popularnost i integralna uloga i dalje ne opada kroz vrijeme. Toj dugovječnoj popularnosti svakako doprinose kontinuiranu napori tvrtke Samsung koja se već 17. godinu zaredom nalazi na vrhu globalnog tržišta za televizore, a tu poziciju dodatno potvrđuje i novi Neo QLED televizor od 98''.

Foto: Samsung

Veliki zaslon koji se prilagođava vama

Veliki zaslon jedna je od odlika za kojom posežemo kada biramo novi TV uređaj. I zaista, nešto je posebno u tome kada na velikom zaslonu gledamo omiljeni film ili seriju jer nam omogućavaju potpuno uranjanje u čarobne svjetove na ekranu. Vodeći se tom idejom, Samsung Neo QLED 98'' posjeduje vrhunske mehanizme za kvalitetu slike i veliki zaslon besprijekorne 4K rezolucije. Tako Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu umjetnu inteligenciju, poboljšava prikaze niske kvalitete i izvlači svaki detalj, a za prikaz nevjerojatnih živopisnih boja zaslužna je Quantum Dot tehnologija. Osim toga, Real Depth Enhancer Pro značajka pronalazi gdje se gledatelj najviše fokusira i poboljšava dubinu scene, a EyeComfort način rada će automatski podesiti svjetlinu boja na zaslonu, ovisno o uvjetima u prostoriji. Upravo ta tehnologija će omogućiti da u vlastitom domu doživite pravo kinematografsko iskustvo te tako uživate u popularnim filmskim naslovima. 

Foto: Samsung

Zvuk kao u kino dvorani

Uz novi Neo QLED 98'' iskustvo gledanja postaje slično onome u kino dvorani, ne samo zbog velikog zaslona već i zbog svojih audio karakteristika. Zahvaljujući izvanrednim zvukovnim mogućnostima, ovaj televizor osigurava da je vaš prostor ravnomjerno ispunjen zvukom što dovodi do nove razine uranjanja s najboljim surround zvukom. Koristeći tehnologiju Dolby Atmos® donosi se zvuk nevjerojatne jasnoće i dubine, a  kada je TV uparen sa OTS Lite tehnologijom, pruža se istinski trodimenzionalni zvučni krajolik s vrhunskom kvalitetom zvuka. Isto tako, razvijena značajka Q-Symphony preciznije i točnije analizira zaslon i šalje zvuk u svaki kut zaslona, omogućavajući vam da doživite  samo najimpresivniji zvuk.

Impresivni dizajn koji se uklapa u svaki prostor

Važno je da se televizor uklapa u vizualni identitet i koncept samog prostora. To je još jedan razlog zašto on igra ulogu središnjeg uređaja u domu. Zahvaljujući Infinity Screen zaslonu i Infinity One dizajnu s neprimjetnim prijelazima, Neo QLED televizor karakterizira elegantan dizajn koji garantira savršeno uklapanje u svaki interijer bez obzira na veličinu prostora ili stil uređenja. Stoga, možete biti sigurni da će vaš novi Neo QLED 98'' biti u središtu pozornosti.

Foto: Samsung

S obzirom na navedene značajke, jasno je kako se Neo QLED nameće kao neizostavan uređaj u vašem domu koji će mamiti poglede i biti “IT“ tema razgovora. Zbog toga, sada je pravo vrijeme za kupnju Neo QLED 98'' televizora jer na poklon dobivate 49" DQHD Odyssey G95T monitor, kao i do 500 € popusta pri kupnji i premium uslugu u obliku besplatne dostave i instalacije. Promocija vrijedi od 22.6. do 16.7.2023. ili do isteka zaliha, a sve ostale informacije možete pronaći na poveznici.

Foto: Samsung

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije