Produkt dizajn

Tri, dva, jedan...u petak starta Zagreb Design Week

Danijel Berković / Pixsell
07.05.2018.
u 14:43

Na festivalu, koji će se osim u Tehničkom muzeju održavati i na brojnim lokacijama diljem grada, izlagat će brojni domaći izlagači

Obilaskom hale V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu, koja če poslužiti kao izložbeni prostor, najavljen je ovogodišnji Zagreb Design Week. Festival koji slavi domaći dizajn i domaće dizajnere započinje 11. svibnja i traje sve do nedjelje 20.

Foto: Danijel Berković / Pixsell

- Na festivalu, koji će se osim u Tehničkom muzeju održavati i na brojnim lokacijama diljem grada, izlagat će brojni domaći izlagači, bit će tu i zabave te mogućnosti kupnje - od Malog placa do Marketa na kojem će izlagači prodavati svoje proizvode po festivalskim cijenama - objasnili su organizatori Zagreb Design Weeka Tina Marković i Daniel Tomičić.

Foto: Danijel Berković / Pixsell

Ulaznica za sve dane festivala za građane stoji 100 kuna.

- Drago nam je da smo uspjeli revitalizirati zgradu koja je u samom centru grada, koja je godinama stajala napuštena i derutna te služila kao odlagalište otpada. Zgradu smo obnavljali nekoliko mjeseci i iznimno smo ponosni na sve koji su nam pomogli u procesu renovacije, pogotovo iz razloga jer je učinjeno puno za širu zajednicu - završio je Daniel Tomičić.

Foto: Danijel Bereković/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije