opremanje doma

Top izbor za dom: Kauč za 859 kuna i još pet jeftinih detalja za dnevni boravak

Vivre.hr
13.07.2021.
u 10:07

Opremanje doma nikad nije bilo povoljnije, uz našu pomoć pronađite komade koji su sniženi i 85 posto, a koji će trajati sezonama

Ako opremate dom ovosezonska sniženja zaista su prava prilika kakva se rijetko sreće u domaćim trgovinama namještaja i detalja za dom. Online shop Vivre.hr brojne je komade namještaja i detalja za dom snizio dodatno, do čak 85 posto, a mi smo pronašli komade u koje se isplati uložiti jer će trajati sezonama. Glavna zvijezda izbora svakako je kauč koji se dimenzijama i stilom uklapa u svaki interijer, a čija cijena je sad 859 kuna.

Foto: Vivre.hr

Prilika je svakako i blagovaonski stolac, i to jedan od najpopularnijih, čija cijena na sniženju je 124 kune - zaista je riječ o prilici koja se ne propušta.

Foto: Vivre.hr

Ako tragate za policama ili pregradama prostora, i njih smo pronašli na sniženju, po cijeni od 139 do 459 kuna.

Foto: Vivre.hr

Tu su i detalji za uređenje balkona i terasa, a nama je za oko zapeo ovaj prijenosni stolac koji je izvrsno rješenje za male balkone.

Foto: Vivre.hr

Pronašli smo i moderan klub stolić, kao stvoren za dnevni boravak uređen u modernom stilu čija cijena je 249 kuna.

Foto: Vivre.hr

Tu je i moderna klupa koja se u interijeru može kombinirati u gotovo svakoj prostoriji doma. Na sniženju joj je cijena 345 kuna.

Foto: Vivre.hr

Kad se podvuče crta, i iskoriste najbolji popusti, dolazimo do fantastične računice koja kaže da je cijeli dnevni boravak moguće opremiti za manje od dvije tisuće kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije