inspiracija

Top ideja za uređenje malog balkona - prepišite!

IKEA
26.03.2022.
u 06:25

Fleksibilan namještaj ključan je za male prostore. Ovaj stol za balkon dizajniran je posebno za male prostore, a može se podesiti na različitim visinama

Ne dozvolite da vas mali balkon zaustavi u uživanju u omiljenom mjestu u domu, na proljetnom suncu. Uz fleksibilan namještaj, sklopive stolce i pametna rješenja za odlaganje, u ovom slučaju iz Ikee, možete dizajnirati udoban i ugodan balkon koji je savršen za opuštanje, jelo i odmor.

Foto: IKEA

Mali i kompaktni dvosjed dovoljno je udoban zahvaljujući poliesterskoj mrežastoj tkanini i mekim ukrasnim jastucima te naslonima za leđa. Jednostavno se pomiče i montira uz cijenu koju je teško nadmašiti. Fleksibilan namještaj ključan je za male prostore. Ovaj stol za balkon dizajniran je posebno za male prostore, a može se podesiti na različitim visinama.

Foto: IKEA

Kad vas posjete prijatelji, jednostavno dodajte sklopive stolce i dobit ćete dodatno mjesto za sjedenje. Moguće ga je lako sklopiti i skloniti kada se ne koristi da bi se uštedio prostor. Osim toga, izrađen je tako da ima fleksibilno mrežasto sjedište koje sjedenje čini udobnijim.

Foto: IKEA

Kad ih ne koristite, ukrasne jastuke i lagane deke spremite u vreću za odlaganje jastuka i jednostavno gurnite ispod dvosjeda. Zaštitit će ih od prljavštine i prašine kada se ne koriste, pa će dulje ostati svježi.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije