odlična organizacija

Ovaj mali stan super je primjer kako iskoristiti svaki centimetar prostora

IKEA
08.02.2023.
u 06:00

Kuhinja je također mala, ali zahvaljujući elementima koji se protežu od poda do stropa stvoreno je dovoljno mjesta za pohranu

Urediti dom koji ima skromnu kvadraturu može biti prilično zahtjevan posao. Treba paziti da je svaki komad namještaja funkcionalan, da ne zagušuje prostor, da je sve uklopljeno u jedinstvenu stilsku cjelinu...

Foto: IKEA

Ovaj stan, koji su vlasnici uredili uz pomoć dizajnera iz Ikee, odličan je primjer sjajno organiziranog i iskorištenog prostora.

Foto: IKEA

Detalji su svedeni na minimum, a većina njih, uz ukrasnu ima i funkcionalnu ulogu. Nema glomaznog namještaja, a svaki komad odabran je zato jer izvlači maksimum iz prostora. Možda je najbolji primjer kupaonica koja je zaista malih dimenzija pa je namještaj odabran tako da ne zagušuje prostor. Police su odignute od poda, što zbog lakšeg čišćenja što zbog toga što time prostor dobiva na prozračnosti.

Foto: IKEA

Kuhinja je također mala, ali zahvaljujući elementima koji se protežu od poda do stropa stvoreno je dovoljno mjesta za pohranu.

Foto: IKEA

Dnevni boravak vrlo je ugodan kutak, s televizorom kao centralnom pozicijom oko koje se odvija sva interakcija.

Foto: IKEA

Spavaća soba rezervirana je za krevet jednostavnih linija, a ugradbeni ormari smješteni su na jedan cijeli zid i pametno organizirani kako bi sve stalo u njih.

Foto: IKEA

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije