Moderna interpretacija

Taburei inspirirani prtljagom i putovanjima

torba
Foto: Promo fotografije
1/4
27.05.2014.
u 13:50

Dizajneri svoju inspiraciju pronalaze doista svuda, a dobar pokazatelj je i nova kolekcija Tima Webbera nadahnuta - prtljagom.

Foto: Promo fotografije

Detalji poput ručki od konopa također su inspirirani prtljagom

Ručke od konopa i podebljano dno kao ideja uzeti su od izdržljive prtljage, a cilj im je sličan - ojačati sam namještaj i učiniti ga funkcionalnijim i izdržljivijim.

Foto: Promo fotografije

Ojačani dio istaknut je drugom bojom

Kako bi estetski dojam bio bolji, ovaj čvršći dio izrađen je u drugoj boji što asocira na pojačanja na torbama, a omogućuje i niz kombinacija boja koje se mogu birati po želji.

Foto: Promo fotografije

U kolekciji je osim taburea dostupan i otoman

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije