Pripreme

Sudjelujte u radionici Mirjane Mikulec i izradite svoj adventski vijenac

unsplash.com
15.11.2019.
u 09:43

Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući, a za sudjelovanje na radionici ne morate imati nikakva predznanja

Ako ste i vi jedni od onih koji svoj dom ukrašavaju božićnim ukrasima već krajem studenoga, onda nikako ne smijete propustiti novu kreativnu radionicu koja se održava u školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec, Žerjavićeva 19 u Zagrebu.

Ovoga puta, riječ je o radionici izrade adventskih vijenaca za stol pod stručnim vodstvom Goge Kičin iz cvjećarnice La Marco, dobro poznate zagrebačke cvjećarke čije ste predivne cvjetne kreacije zasigurno primijetili. O njezinim kreacijama pisali su i mnogi domaći mediji, a sada imate priliku naučiti nešto novo od ove iskusne majstorice i sami napraviti adventski vijenac koji koji će krasiti vaš dom za vrijeme najljepšeg doba u godini. Uz topli čaj, miris cimeta i klinčića, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu.

Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući, a radionica je namijenjena svima tako da vam ne trebaju nikakva predznanja.

Foto: unsplash.com

Svi vole radionice!

Ovo je druga u nizu radionica koja se održava u prostorima škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec. Već ovog vikenda kreće popularna radionica Osnove keramike by Tea Radić koja se rasprodala u rekordnom roku - i to u dva termina. Akademska kiparica koja stoji iza brenda Terra Ceramica, tako otvara sezonu kreativnosti za nadolazeće blagdansko razdoblje jer će polaznici šalice ili zdjelice koje naprave, moći ponijeti kući kao poklon. Radionica se održava 26.11. u 18 sati,  a cijena je 190 kuna.

Prijave na radionicu izrade adventskih vijenaca dostupne su ovdje, a sve informacije o budućim radionicama i drugim informacijama možete popratiti na web stranici škole kao i na društvenim mrežama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije