sjajna prilika

Stvorite rasvjetom dobru atmosferu u interijeru

rasvjeta lampe
Foto: Thinkstock
18.06.2015.
u 13:30

Mondo od 18. lipnja nudi zanimljiva, originalna i povoljna rasvjetna tijela kojima ćete osvježiti lice svoga doma

Dobro osmišljena i kvalitetna rasvjeta, reći će vam svaki stručnjak u uređenju interijera, ključ je dobre atmosfere u prostoru. Rasvjetna tijela, bilo na stropu, zidu, podu ili na stolu osim svoje osnovne funkcije, moraju izgledati lijepo, a uz to i davati dobru vibru domu.

Ukoliko ste u potrazi za komadom rasvjete, iz ponude Mondo.hr-a izdvajamo vam artikle koji su sjajna prilika. Možete ih kupiti u online trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468.

Akcija traje tjedan dana, a počinje 18. lipnja. Mondo kupljenu robu isporučuje diljem Hrvatske u roku od tri dana. Ne propustite!

Foto: Promo fotografije
Ružičasta fleksibilna stolna svjetiljka sa sagibljivim vratom kao stvorena je za radni stol (48,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Papirnata visilica Dia dužine 35 cm idealna je za opuštene, mladenačke interijere, ali i za, primjerice, balkon (35,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Staklena visilica neobičnog oblika, dimenzija 35x35x10 cm, dobro će se uklopiti u moderno uređene domove (48,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Kombinacija triju materijala - keramike, plastike i tkanine čine ovu lampu efektnim komadom rasvjete, ali i dekora (78,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Efektni motiv točkica na sjenilu lampe sjajno se može uklopiti u dječje i tinejdžerske sobe (69,99 kn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije