Pierre Cardin

Stolić nastao iz koncepta lepeze, kriške torte i stubišta

stolić
Foto: Pierre Cardin
1/3
02.08.2014.
u 15:00

Iz radionice poznatog modnog kreatora dolazi ekskluzivan stolić u samo osam primjeraka.

Baš kao što mu ime Eventail (lepeza) sugerira, ovaj je stolić s dizajnerskim potpisom kuće Pierre Cardin iz svoje se početne pozicije može proširiti. Kada je potpuno otvoren, čini puni krug s policama na nekoliko različitih visina koje podsjećaju na stubište. Police dolaze u tri različite nijanse boje glavne površine stola.

Foto: Pierre Cardin

Kada se tri mobilna dijela zarotiraju prema unutra, ovaj stolić podsjeća na krišku voćne torte. Primjer mu je 100 cm, a visina 40 te dolazi u samo 8 primjeraka u posebnoj ediciji.

>>Ovaj stolić za kavu probudit će dijete u vama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije