Inovacija

SmartThings za upravljanje domom lakše no ikada, iz svakog kutka doma

02.08.2018.
u 10:37

Samsung je predstavio svoja dva nova uređaja kojima je proširio portfelj Samsungovih tableta - Galaxy Tab S4 i Galaxy Tab A 10.5''

Samsung Galaxy Tab S4, novi Android 2-u-1 tablet, dizajniran je tako da potakne produktivnost u svim situacijama, bilo da se korisnici nalaze u uredu, kod kuće ili u pokretu. Galaxy Tab S4 donosi iskustvo koje im pomaže da rade učinkovitije, s manje napora, uz veću produktivnost i mobilne značajke koje im omogućuju da budu u potpunosti operativni. U kombinaciji s modernim dizajnom, koji uključuje impresivan zaslon, četiri zvučnika i poboljšano iskustvo zabave, Galaxy Tab S4 predstavlja savršen uređaj za one koji trebaju prijenosni uređaj poput tableta s mogućnostima koje ima stolno računalo.

Kako bi zadovoljio potrebe korisnika, Galaxy Tab S4 dolazi i s otmjenom S Pen olovkom, koja korisnicima nudi izvrstan način za izražavanje kreativnosti i komuniciranja. Uz novu mogućnost za obiteljsku zabavu i poboljšane audio i vizualne značajke, Samsung Galaxy Tab A 10.5'' idealan je za uživanje u omiljenim filmovima ili emisijama u vlastitom domu ili u pokretu.

Neovisno o tome nalaze li se korisnici kod kuće u naslonjaču ili uživaju u vožnji na obiteljski odmor, Galaxy Tab 10.5'' može ih zabavljati satima. Uz Galaxy Tab A 10.5'', prijatelji i članovi obitelji mogu zajedno gledati filmove, igrati igre, slušati glazbu ili pregledavati sadržaj na prostranom 10,5 inčnom zaslonu, uz 16:10 omjer slike. Uz dodatne značajke, kao što je Samsung SmartThings, upravljanje domom lakše je no ikada, iz svakog kutka doma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije