Preuređenje prostora

Sjajne ideje za dom potražite u četiri stana na Sajmu interijera

Sjajne ideje za dom potražite u četiri stana na Sajmu interijera
Dom i vrt
12.04.2013.
u 00:05

U Arena centru su do nedjelje izloženi potpuno opremljeni stanovi

Proljeće je idealno za unošenje promjena u životni prostor bilo da dom želite potpuno preurediti ili ga obogatiti tek detaljima. Za sve one koji nemaju ideja, ne znaju odakle krenuti ili čega se prvo primiti, prava prilika čeka u Arena centru gdje se do nedjelje 14. travnja održava Sajam interijera moja4zida.

Dom je važan

Posjetitelji mogu razgledati četiri potpuno različita stana opremljena namještajem domaćih i stranih proizvođača te svim ostalim nužnim detaljima.

– Ideja za koncept s četiri stambene jedinice je krenula od imena samog organizatora 4 zida te su se dogodila četiri stana, četiri priče, četiri scenarija života.

Stanove smo osmislili i izgradili jer smo željeli što je moguće bolje prezentirati proizvode izlagača, odmaknuti se od uobičajene postave koje vidimo u salonima namještaja.

Ne treba puno novaca

Kroz ovu priču željeli smo naglasiti i osvijestiti koliko je važan prostor u kojem boravimo, koliko utječe na naše raspoloženje, koliko može biti različit – istaknula je arhitektica Martina Jukić Stanić koja je osmislila stanove zajedno s arhitekticom Karmen Prlić.

Stručnjaci napominju kako nije važno koliki budžet imamo da bismo dobili atraktivan životni prostor.

– Stan kakav priželjkujemo može se ostvariti uz manje ili više novaca, može biti veseo, razigran, odmjeren, ovisno o pojedincu – objašnjava Martina Jukić Stanić.

Stručnjaci će i besplatno ponuditi savjet te ideju kako opremiti ili jednostavno oplemeniti vlastiti dom, a od 12 do 20 sati na raspolaganju je arhitekt i dizajner interijera.

Na Sajmu interijera sudjeluje više od 30 izlagača renomiranih brandova, od jeftinijih do onih ekskluzivnih, dizajnerskih – za svakoga ponešto, a teme uređenja stanova su: moderno, studentski, vikendica i klasično.

NE PROPUSTITE: Život bez zidova – Suvremeno uređenje dnevnog prostora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije