PROMO

SARA kuhinje po mjeri – jednostavno neodoljive!

PRIMA
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
16.02.2016.
u 10:00

Primina kuhinja Sara osvaja atraktivnim i modernim dizajnom i beskompromisnom kvalitetom. I ne, nije Talijanka, već dolazi iz Hrvatske! S ponosom možemo reći da su kuhinje po mjeri Sara hrvatski proizvod – osmišljene su i proizvode se u Bjelovaru.

Vrhunska kvaliteta, profinjena elegancija i fino dorađeni detalji osnovna su odlika programa kuhinja Sara. Fronte kuhinja Sara izrađene od medijapana visokog sjaja, usporivači ladica i vrata uključeni su u cijenu, a okovi imaju petogodišnju garanciju kvalitete. Šarolik izbor boja omogućuje više od 35 završnih varijanti kuhinje! Raspoložive boje fronti su bijela, bordo, crna, crvena sahara bež, tamno smeđa i zelena, a boje korpusa bijela, marbella, orah, trešnja i wenge.

LORENA kuhinje – središte vašeg kreativnog svijeta!
Moderne,funkcionalne i atraktivne kuhinje iz programa Lorena, dat će vašem domu poseban šarm! Veliki izbor različitih elemenata omogućuje vam mnoštvo kombinacija, a naše besplatno 3D planiranje i stručno savjetovanje maksimalnu iskoristivost svakog centimetra raspoloživog prostora. Birati možete bijele, cappuccino, krem i svijetle sonoma fronte, a korpus u bijeloj i svijetloj sonoma izvedbi. Usporivači ladica i vrata uključeni su u cijenu, a okovi imaju petogodišnju garanciju kvalitete.

LENA kuhinje
Program Lena karakteriziraju jednostavne, ravne linije i veliki izbor boja korpusa i fronti. Funkcionalnost koju zahtijevaju vaše svakodnevne potrebe i estetiku koju zahtijeva vaš osobni stil primijenite u odabiru najrazličitijih kuhinjskih elemenata iz programa kuhinja Lena.  Okovi kuhinje Lena imaju petogodišnju garanciju kvalitete.

ANČI kuhinje
Program ANČI nudi veliki izbor najrazličitijih elemenata za definiranje sastava prilagođenog raspoloživom prostoru, kao i više boja fronti i korpusa za skladne i zanimljive kombinacije. Osim estetske usklađenosti i kvalitete izvedbe, kuhinje ANČI karakterizira i iznimna funkcionalnost. Usporivači ladica i vrata uključeni su u cijenu, a okovi imaju petogodišnju garanciju kvalitete.

Više informacija pronađite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?