hit u uređenju doma

Ružičaste kuhinje su glavni trend na društvenim mrežama, ali ne zbog Barbie

Shutterstock
09.09.2023.
u 07:00

Ako je i vaš izbor za kuhinju ova boja, evo što trebate znati o kako bi se kuhinja ipak istakla, a istovremeno ostala bezvremenska. Ključ za dodavanje ružičaste u kuhinju je da joj se potpuno posvetite ili da je štedljivo koristite kao akcent

Iako je Barbie ružičasta boja možda bila boja ljeta 2023., malo je vjerojatno da će se netko odlučiti na posve ružičaste zidove u domu. U stvarnom svijetu, nježnije verzije ružičaste postale su popularne u interijerima, budući da toplije, ugodnije nijanse poput tamno-smeđe i bež zamjenjuju sive i bijele, vraćajući se u velikom stilu, nakon godina dominacije neutralnih tonova.

Osobito su popularne ružičaste kuhinje: vrhunski dizajneri i utjecajni ljudi na društvenim mrežama odlučili su da im je, pri priuređenju, upravo unošenje ružičaste u dom na vrhu liste prioriteta.

Foto: Shutterstock

Na TikToku #pinkkitchen ima gotovo 260 milijuna pregleda. Glumica i stilska influencerica Jessica Alba predstavila je svoju prekrasnu ružičastu kuhinju na Instagramu, gdje je dobila više od 117.000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Architectural Digest je nedavno predstavio potkrovlje od 4000 četvornih metara u New Yorku s  ružičastom shemom boja, uključujući potpuno ružičastu kuhinju obojenu.

Ako je i vaš izbor za kuhinju ova boja, evo što trebate znati o kako bi se kuhinja ipak istakla, a istovremeno ostala bezvremenska. Ključ za dodavanje ružičaste u kuhinju je da joj se potpuno posvetite ili da je štedljivo koristite kao akcent. Budući da se neke suptilnije ružičaste nijanse vode kao neutralne, ključno je pronaći pravu boju.

Foto: SMEG

Ružičasta također odgovara mnogim stilovima uređenja, od vintage do suvremenog. Uparite svjetlije ružičaste nijanse s menta zelenom za retro ugođaj ili isprobajte boju godine Dutch Boya za 2024., Ironside (422-7DB), za sofisticiraniji izgled. Ako kuhinji želite dodati svjetliju ružičastu boju, držite se dodataka poput krpa ili malih kućanskih aparata kako biste dobili onaj zabavni osjećaj bez preopterećenja prostora. Iako nije žarko ružičasta, Barbie bi se svakako složila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije