opremanje doma

Rođendanski vikend u Lesnini popusti od 15% do 60%!

24.08.2023.
u 15:04

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj

Ovog vikenda prodajni centar Lesnina Zagreb East slavi svoj 21. rođendan! Veselje će biti prisutno tijekom cijelog vikenda ispunjenog zabavnim programom, a posebne pogodnosti i popusti dodatno će razveseliti sve kupce.

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj. U bogatoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije doma, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, dječjeg asortimana, vrtnog namještaja pa sve do najsitnijih detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan namještaj uz najbolje popuste i time s lakoćom opremiti svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman.

Kupce tradicionalno očekuju popusti i to čak do 60%*. Ponuda uključuje 15% na asortiman namještaja, roštilja, bijele tehnike te baby programa, 20% na opremu za dom, 30% na Dieter Knoll aparate te velikih 60% na Celina, Dieter Knoll i Welnova kuhinje po mjeri.

Inspirirajte se novim idejama za osvježenje svojeg doma i pritom uživajte u svim popustima i pogodnostima koje vas očekuju ovog vikenda u Lesnini Zagreb East!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije