Samo sutra

Prvi ovogodišnji Living donosi sve trendove za 2019.!

04.01.2019.
u 09:05

Za sve one koji nikad u ormaru nemaju dovoljno prostora donosimo veliku temu o walk in garderobama

Sutra, samo uz Večernji list, potražite prvo ovogodišnje izdanje magazina Living. Iako su blagdani iz nas, ne znači da nam domovi i dalje ne trebaju izgledati senzacionalno. U novom broju donosimo pregled svih trendova koji će, kada govorimo o uređenju interijera, vladati u 2019.!

Za sve one koji nikad u ormaru nemaju dovoljno prostora donosimo veliku temu o walk in garderobama koje je lakše napraviti nego li što se na prvu čini. Vodimo vas i u dva odlična interijera. Mali stan s velikim rješenjima i čak tri vile u Lici koje su stvorene za bijeg od stvarnosti.

Tu je dakako i više od 300 ideja za poboljšanje doma za malo novca, kao i savjeti kako sobnom bilju osigurati uspješno prezimljavanje.Nakon teške klope vrijeme je za nešto lakše recepte, a takve donosimo na čak 10 stranica.

Obišli smo i nove trgovine nakita koje osvajaju, kako nakitom, tako i interijerima.No, da vam ne bismo sve otkrili, sutra trk na kiosk i provedite subotu u najboljem društvu - na toplom s magazinom Living u rukama...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije