10 GODINA DIZAJNHOLIKA

Proljeće je divno počelo: novi brandovi u omiljenom dućanu

dizajnholik zuiver
Foto: Promo fotografija
1/15
01.04.2016.
u 08:30

Povodom vrijednog jubileja Dizajnholik nam na hrvatsko tržište donosi nove nizozemske brandove Zuiver i Dutchbone

Tvrtka Dizajnholik ove godine slavi deseti rođendan, a osnovana je s namjerom da približi visoko estetizirani dizajn širokoj populaciji ljubitelja estetike. U ponudi tvrtke nalaze se proizvodi svjetski poznatih dizajnerskih tvrtki, ali i malih dizajnerskih atelijera sa svih strana svijeta.

Tim povodom odlučila je svečano zakoračiti u 11. godinu postojanja i dostojno obilježiti proljeće, dovodeći na hrvatsko tržište nove nizozemske brandove Zuiver i Dutchbone.

Zuiver je popularan nizozemski brand s velikom kolekcijom cjenovno izuzetno prihvatljivog namještaja dizajnerske vrijednosti. Tako ćete u njihovoj ponudi pronaći savršene stolce za blagovaonice, interesantne stoliće za dnevne boravke, mekane jastuke i prekrivače, ugodne sofe, police i prekrasne tepihe. Brand koji će vas osvojiti na prvu.

Foto: Promo fotografija

Dutchbone je dinamičan brand s fokusom na proizvode i interijere inspirirane putovanjima i svjetskim destinacijama. Njihov asortiman precizan je i interesantan spoj rukotvorina i industrije, destinacija poput Maroka, Indije, Polinezije i klasika dizajna iz 50.-ih. Za svjetske putnike i one koji će to tek postati.

Zuiver i Dutchbone svakako su brandovi koji će se svidjeti ljubiteljima dobrog dizajna i estetike i onima koji vole puno putovati i uživati u blagodatima koje nam svijet pruža.

Foto: Promo fotografija

Nakon talijanskog i skandinavskog dizajna koji su se za prva mjesta na svjetskoj pozornici izborili sredinom prošlog stoljeća, u novom mileniju, kao treća najutjecajnija sila profilirao se upravo nizozemski dizajn. Nasuprot klasici talijanskog/skandinavskog dizajna, 'svoje mjesto pod suncem', izborili su pomaknutim odnosom prema dizajnu te kolekcijama koje su spoj eklekticizma, tradicionalizma i nadrealizma.

Foto: Promo fotografija

Nizozemska je poznata po jednoj od najutjecajnijih dizajnerskih škola (ona u Eindhovenu) iz koje su proizašli mnogi vodeći suvremeni dizajneri. Posebnost Nizozemske su brojni mali atelijeri gdje dizajneri pokreću vlastitu proizvodnju, često u limitiranim edicijama rađenim u potpunosti ručno.

Proizvode spomenutih brandova kao i mnoge druge možete pronaći u dućanu Dizajnholika u Ilici 11 i u web-shop-u www.dizajnholik.hr.

Foto: Promo fotografija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije