make over

Povećajte vrijednost svog doma – kamenom

05.08.2018.
u 08:30

Kamen u interijeru doprinosi vizualnom dojmu i stilu uređenja, koji može biti moderan, minimalistički ili pak raskošan, stilski. Konačna obrada kao i način primjene kamena ovisit će o vašem ukusu, primjeni i financijskim mogućnostima

U većini vrhunski uređenih interijera velikim dijelom prisutan je i kamen. Svojom završnom obradom doprinosi još više svakom stilskom izričaju i dodatno obogaćuje prostor.

– Hoćete li se odlučiti za granit, mramor, travertin, vapnenac ili bilo koju drugu vrstu kamena, ovisi ponajprije o vašem ukusu, financijskim mogućnostima, ali i stilu uređenja vašeg doma. Svaka vrsta ima svoju posebnost i ljepotu koja je izražena u njenoj boji i strukturi. U domu kamen se najčešće koristi kao podna i zidna obloga, a nerijetko i kao radna ploha u kuhinji ili kao obloga za kamin – objašnjava dizajnerica interijera Ankica Juričević te napominje kako su podne obloge od kamena trajne i estetski privlačne, a nude kvalitetu koju ne može nadomjestiti nijedan drugi materijal.

– Kamen u interijeru doprinosi vizualnom dojmu i stilu uređenja, koji može biti moderan, minimalistički ili pak raskošan, stilski. Konačna obrada kao i način primjene kamena ovisit će o vašem ukusu, primjeni i financijskim mogućnostima. Prije nego što odaberemo kamen, trebamo znati što njime želimo dočarati. Na konačni estetski dojam u interijeru utjecat će vrsta kamena, način njegove ugradnje te veličina i funkcija elemenata na koje ga polažemo – ističe dizajnerica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije