Sutra na kioscima

Potražite prilog Dom uz Večernji list

naslovncia
Foto: Dom&Vrt
11.11.2016.
u 08:53

Novi Dom donosi trikove stilistice za uređenje dječje sobe, sve o redizajnu dubrovačkog hotela, o zanimljivom restoranu na Novoj Vesi i posebnim hrvatskim čestitkama.

Ankica Juričević otkriva kako zadovoljiti funkcionalne, estetske i sigurnosne kriterije pri uređenju bebine sobe. Bitno je birati prirodne materijale, a stručnjakinja otkriva da zbilja nije bitno izdvojiti mnogo novaca za krevetić za dijete te u kakve boje treba obojati zidove.

Naš turistički biser, Dubrovnik, postat će bogatiji za još jedan spoj hrvatskog proizvoda i visoke kvalitete - redizajnirani hotel Excelsior. Hrvatski potpis imaju i neodoljive čestitke za razne prigodne, s kojima ćete zaboraviti na SMS-ove i mailove te dragim osobama poruke pisati olovkom na papiru!

Na Novoj Vesi čeka vas jedan zanimljiv restoran - Louie, koji oduševljava svojim uređenjem. Riječ je o klasičnom, svježom i zabavnom interijeru u kojem gosti mogu i iza šanka, a prostor je uređen namještajem s hrvatskim potpisom!

Pročitajte sve o cijenama kuća i stanova te kakva je situacija na tržištu nekretnina, ali i jednu zanimljivost - novi koncept u kojem dođete na frizuru, a doma odete s novm torbom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije