opremanje doma

Posljednjih godina kuhinje su prilično poskupile, zato je ova akcija sa sniženjem do 60 posto prilika koja se ne propušta!

Lesnina
06.09.2023.
u 10:15

Kao centar i srce svakog doma, kuhinja je prostorija kojoj posvećujemo najviše pažnje pri uređenju i onaj je element doma na kojem ne bi trebalo štedjeti, prije svega jer se u nas kuhinje, u prosjeku, mijenjaju svaki 15 godina.

Pri opremanju doma, jedna od najskupljih stavki svakako je kuhinja, posebno ona rađena po mjeri, s brojnim izvlačnim elementima. Dakako, cijena ovisi o veličini, željama, materijalu i brendu, ali ako je prije deset godina kvalitetna kuhinja manjih dimenzija koštala cca pet tisuća eura, danas se ta cijena kreće oko deset tisuća eura, često i više. Ipak, kuhinja je onaj element doma na kojem ne bi trebalo štedjeti, prije svega jer se u nas kuhinje, u prosjeku, mijenjaju svaki 15 godina.

Foto: Lesnina

Kao centar i srce svakog doma, kuhinja je stoga prostorija kojoj posvećujemo najviše pažnje pri uređenju. Upravo zato kuhinje po mjeri postaju sve češći izbor jer ih možemo u potpunosti prilagoditi svojim potrebama i stilu života. One ne nude samo funkcionalnost i estetiku, već uz pomoć prilagođene kuhinje dodajemo svoj osobni dodir interijeru. 

Foto: Lesnina

Uz sve rečeno jako veseli akcija koja je na snazi u svim Lesnina XXXL centrima do 25.9.2023. Naime, u tijeku je super akcija kuhinja s popustima do čak -60% na C'elina kuhinje te -55% na drveni dio kuhinja po mjeri Dieter Knoll Collection, Moderano, Novel i Welnova. Za ljubitelje kuhanja, ali i za one koji jednostavno žele funkcionalan i elegantan prostor za obroke i druženje,  kuhinja po mjeri može biti ključ za stvaranje savršenog okruženja svakog doma.

Foto: Lesnina

Definiranje svojih potreba i želja, svakako je prvi potez u stvaranju sebi idealne kuhinje. Hoće li prevladavati prostor za pripremu hrane ili će prioritet biti više mjesta za druženje jedno je od glavnih pitanja koje će dalje diktirati izgled i raspored kuhinje. Sljedeći je korak dizajn i odabir stila, a shodno tome i izbor materijala. Moderano kuhinje kao klasične i bezvremenske ljepotice, Welnova kuhinje sa svojim elegantnim dizajnom, modernim bojama i dekorom te Novel kuhinje i ponuda personalizacije zadovoljit će svaki zahtjev.

Foto: Lesnina

I zadnje, ali ne i manje važno – detalji. Završni dodir kuhinje očituje se kroz posuđe i dekorativne elemente. Tanjuri, šalice, čaše, pribor za jelo, lonci i tave ključni su za kreiranje pravog malog kulinarskoj raja. U sklopu ove kacije i to je na popustu do 50% .

Prvi  kupnji kuhinje po mjeri ključno je konzultirati se sa stručnjacima i zajedno odabrati odgovarajući stil kuhinje, kombinaciju boja te sve potrebne funkcije. Uz  program za 3D prikaz buduće kuhinje, u sklopu akcije nudi se i besplatna izmjera prostora te dostava i montaža.

Komentara 1

LI
lietuva
12:37 06.09.2023.

Posljednjih godina kuhinje su prilično POSKUPJELE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije