društveno okupljanje

Polako se vraćamo u normalu, svjedoče tome i Inspiracije

01.06.2021.
u 11:55

Da život pokušavamo vratiti u normalu svjedoče uzvanici društvenog događanja, predstavljanja inspirativnih priča uz voditeljicu Janu Fabijanić koja je ugostila tri inspirativne osobe

Spoj moćnih jurilica, elegancije i glamura, te slatkih zalogaja zaokružio je još jednu divnu i inspirativnu večer u organizaciji Sport Educe.Što možeš sanjati, možeš i ostvariti, moto je inspirativnih druženja  začetnice Anite Vukušić Crevar.

Da život pokušavamo vratiti u normalu svjedoče uzvanici društvenog događanja, predstavljanja inspirativnih priča uz voditeljicu Janu Fabijanić koja je ugostila tri inspirativne osobe: zaljubljenika u automobile Marka Fratrića, dizajnericu Lanu Puljić i slastičarku Ivanu Čuljak.

Promocija skupocjenih automobila i sportskih jurilica, održava se na tlu Hrvatske već šestu godinu, a okuplja ljubitelje luksuznih automobila iz cijele Europe. Na ovoj turističko-gastronomskoj avanturi i najboljoj promociji naše zemlje, vlasnici nabrijanih prometala, voze se najljepšim cestama u Europi, uživaju u prirodnim ljepotama, prekrasnim kadrovima gradova i arhitekture, a nepce slade lokalnim specijalitetima na znamenitim lokacijama lijepe naše.

Moda nije nešto što egzistira  samo u haljinama. Moda je u nebu, na ulici, moda ima veze sa idejama, načinu na koji živimo, sa svime šta nam se događa, rekla je besmrtna Coco Chanel, a Lana Puljić tu je misao ugradila u svoj način stvaralaštva. Ova talentirana modna dizajnerica, po struci je arhitektica. Profesionalno se usavršavala na London College of Fashion te završila postdiplomski studij Graduate Diploma Fashion Design Technology.

Vlasnica je uspješnog brenda Lokomotiva, njene kreacije nose i obožavaju brojne Hrvatice, a ona sama najbolja je promotorica vlastitog dizajna.

Ivanu Čuljak javnost je upoznala u prvoj sezoni Masterchefa. Inače po struci je ekonomistica, a po završetku faksa odlučila je pobjeći dalje od statistike i brojeva.

- Ekonomija me nije ispunjavala. Željela sam nešto kreativno, a gastronomija je upravo to. Moji roditelji, isprva su mislila da je to samo moj hir, ali odlučila sam dogurat do kraja – priča Ivana koja je danas vlasnica slastičarnice „Neka jedu kolače“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije