Dobrodošli

Personalizirani otirači ogledalo su svakog osobnog, ali i poslovnog prostora

Foto: Tepih centar
1/6
04.11.2019.
u 08:00

Uz veliki izbor čistih i upečatljivih boja, otirači se mogu izraditi u pravokutnim, ovalnim ili u okruglim formatima, a upotpunjeni mogu biti omiljenim citatom, inicijalima ili logotipom

Veliki trend u svijetu trenutno su urnebesni otirači koji govore sve što mislite, a bojite se reći. 

Kako ulaz ne bi bio dosadan i jednoličan, stručnjaci 'Tepih centra' pripremili su zanimljiva rješenja za čišće, sigurnije prostore koji će pružati unikatno iskustvo već pri prvom koraku u interijer. Naime, 'Tepih centar' u svojoj ponudi ima otirač s personaliziranim detaljem, a to može biti poruka, ilustracija ili logotip, a slobodni ste birati i željene dimenzije i dizajn.

Tepih centar kreira otirače za ulazne prostore ureda, čekaonice, domaćinstva, hotele, restorane, banke, butike i ostale poslovne i privatne prostore, a osim za vanjske, u Tepih centru možete napraviti otirače i za unutarnje prostore.

Otirači se tiskaju suvremenom tehnologijom tiskanja, chromo JET, koja omogućuje odabir 44 čistih i upečatljivih boja uz mogućnost izrade pravokutnih, ovalnih ili okruglih formata dok se natpis ili logotip mogu postaviti uzdužno ili poprečno.

Osim estetske uloge, otirači su i izrazito korisni. Naime, otirači reduciraju unos prljavštine i vlage za čak 97 posto, a osim što znanto umanjuju čišćenje podova, oni produžuju vijek trajanja podnih obloga i zbog toga nije potrebna dodatna investicija u sveukupnu unutrašnjost prostora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije