odbrojavanje do Božića

Ovo je pet trendova za ukrašavanje božićnog drvca kojima treba dati šansu

John Lewis
24.11.2021.
u 10:06

Ako božićno drvce ne kitite prije Badnjaka pravi je trenutak da proučite trendove koji su ove godine hit

Vikedend pred nama označava početak adventa, a za mnoge to znači i ukrašavanje domova. Ako božićno drvce ne kitite prije Badnjaka pravi je trenutak da proučite trendove koji su ove godine hit.

Foto: John Lewis

Neonska svjetla

Izradite vlastito stablo vrijedno objave i lajkova na Instagramu s interesantnim kuglicama i neonskim ukrasima. Ovaj trend je razigran i izvrstan način za dodavanje topline i sreće u dom. Ovaj stil ukrašavanja idealan je za obitelji s djecom.

Savjet plus: Odaberite duginu paletu boja i retro stil iz 80-ih za disko dojam!

Foto: Next Home

Bijelo drvce

Svi sanjamo bijeli Božić za 2021.! Za ovaj trend razmislite o zimskim divljim životinjama smještenim u mekim eukaliptus-zelenim akcentima. Proslavite prirodne teksture poput drveta, ratana i vune. Obucite stablo od glave do pete u laserski izrezane drvene ukrase. 

Savjet plus: Ključan je opušteni styling i minimalna paleta boja. Upotrijebite detalje od ratana i teksturiranu keramiku kako biste dodali interesantne slojeve.

Foto: Zara Home

Kič koji volimo

Novonastali ukrasi postaju sve otkačeniji što znači da je  vrijeme za stabla ukrašena neobičnim dizajnom. Dašak vintage vibre definitivno je vidljiv u ukrasima koji dominiraju ove sezone.  Ovaj izgled je super zabavan – idealan za obiteljska kućanstva u kojima djeca mogu ukrašavati drvce.

Savjet plus: Cijene ovakvih ukrasa u pravilu su vrlo povoljne.

Foto: Zara Home

Povratak tradiciji

Nakon neizvjesnih vremena žudimo za poznatošću i udobnošću u našim domovima pa je tako i s ukrašavanjem. Crvena je najklasičniji izbor za Božić – boja u koju je Djed Božićnjak obučen od glave do pete i boja kultnih bobica božikovine. Ali, naravno, kako bi ovaj trend bio moderan, dodajte suvremene baršunaste ukrase koji dodaju dašak luksuza.

Foto: Next Home

Alternativna drvca

Veliki trend za svečano uređenje 2021. su alternativne ideje za božićno drvce. Popularno kao dodatno stablo, uz stablo glavnog stabla u dnevnoj sobi, vlasnici kuća traže alternativna stabla kako bi dodali zabavu hodnicima, obiteljskim sobama... Drvo od balona je savršena opcija ako imate alergije, kućne ljubimce ili ako jednostavno mrzite borove iglice. Osim toga, nema potrebe da se zafrkavate s kuglicama i svjetlima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije