BALONI KAO NOGE

Ovaj stolić za kavu probudit će dijete u vama

stolić balon
Foto: Duffy
1/3
01.08.2014.
u 16:12

Baloni na napuhavanje, odnosno njihove uzice, poslužili su kao inspiracija.

Londonski dizajnerski studio Duffy poznat je po nevjerojatno kreativnim izvedbama naoko posve običnog namještaja. Osim što su lansirali stolić Abyss koji imitira geološki presjek morske dubine, iz njihove radionice stiže još jedan zgodan komad.

Radi se o stoliću za kavu "Up Ballons" čiju staklenu površinu pridržavaju noge u obliku zlatnih i srebrnih napuhanih balona koji se mogu i ne moraju kombinirati.

Foto: Duffy

"Starenje je neizbježno. Odrastanje je opcija", poručili su autori aludirajući na dječju razigranost kojom odiše ovaj stolić.

>>Želimo Gospodina Spužvu u našim kuhinjama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije