iskoristite priliku

Otvoren H&M Home u Areni, samo danas čeka vas 20 posto popusta na sve

15.12.2023.
u 16:31

Unutar ovog prostranog odjela posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem

H&M, renomirani modni trgovac, obilježio je značajnu prekretnicu velikim ponovnim otvaranjem svoje novouređene trgovine u Arena Centru u Zagrebu u petak, 15. prosinca. Preuređena trgovina predstavila je najnoviju zimsku kolekciju, te dugo očekivani i prvi H&M Home odjel  u Hrvatskoj – savršeno odredište za uređenje doma i blagdansko darivanje.

Najveća novost tijekom velikog ponovnog otvaranja bio je elegantni i prozračni H&M Home odjel, koji se sada može pohvaliti vlastitim namjenskim ulazom, povećavajući ekskluzivnost kupovnog iskustva.

Unutar ovog prostranog odjela posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem.

Izložbeni elementi pažljivo vode posjetitelje kroz raznoliku ponudu stilskih i pristupačnih artikala, uključujući udobne deke, dječju odjeću i elegantno posuđe. Ovaj dobro organizirani prostor ne samo da je poslužio kao izvor inspiracije, već je također pružio prikladno odredište za kupovinu za kupce koji traže ideje za blagdanske darove i blagdansko dekoriranje doma.

Osim očaravajućeg svijeta H&M Home-a, trgovina H&M u Arena Centru poziva kupce da istraže svoj osobni stil uz široku i elegantnu ponudu modnih izbora za žene, muškarce i djecu. Aktualna zimska kolekcija prikazuje najnovije trendove i ključne komade za aktualnu sezonu, dizajnirane da nas griju i drže u trendu tijekom hladnih mjeseci.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije