ljetno druženje

Održane još jedne Inspiracije, ovog puta na zagrebačkom Jarunu

05.07.2021.
u 07:00

Pod zelenim krošnjama jarunskog Beach bara Eat me, održane su još jedne, prave ljetne Inspiracije koje su i ovog puta predstavile inspirativne ljude i njiihove priče

U cool mjestu u gradu, pod zelenim krošnjama jarunskog Beach bara Eat me, održane su još jedne, prave ljetne Inspiracije koje su i ovog puta predstavile inspirativne ljude i njiihove priče. Među gostima se našao i Pepi Huzbin - DJ Pepi koji ima obiteljski vinograd i koji radi pjenušce.

U svijet vina ušao je naslijedivši zemlju u Zagorju gdje je zasadio tri tisuće čokota vinove loze sorti cabernet sauvignon, merlot i syrah i tako sa ocem krenuo u proizvodnju vina. Do sada je u boce punio crno vino koje je nazvao 'C – mol' iz berbe 2016. godine, merlot, cabernet sauvignon i syrah, odležan u hrastovim barrique bačvicama. Rosé 2019 od sorti cabernet sauvignon, merlot i syrah i pjenušac Remix brut rosé, novi pjenušac blanc de noirs iz berbe 2020 no ima još planova, jer njegov poduzetnički duh ne miruje. Oko vinograda je posadio i industrijsku konoplju koja pomaže rahliti zemlju i privlači pčele, a nedavno se bacio i na uzgoj kamilice od koje planira raditi eterična ulja.

Druga gošća bila je Tena Varga, vizažistica i beauty influencerica, poznata pod nickom Freya12. Ona je ambasadorica poznate poliklinike u regiji - poliklinke Milojević i nema problem pričati o zahvatima kojima se podvrgla. Isprobala je botox, filere, bila na operaciji nosa, no od svih zahvata najviše je oduševljena SkinPen tretmanom. Ovaj sjajan tretman smanjuje fine linije, bore, akne i kirurške ožiljke te pomlađuje. Tretman je minimalno invazivan s vrlo kratkim vremenom oporavka, a rezultat  prirodan i siguran za sve tonove i tipove kože.

O prednostima i kvaliteti SkinPen Precision tretmana osvjedočila se i uspješna poduzetnica Tina Verhas te ispričala sjajna iskustva.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije