sjajna organizacija

Odličan 2 u 1 prostor - i dnevni boravak i radni kutak, a sve u samo 10-ak kvadrata

IKEA
11.07.2022.
u 12:11

Ova dnevna soba zamišljena je kao radi prostor, ali i kao prostor za opuštanje

Kad jedna prostorija mora odraditi nekoliko uloga ključno je znati odabrati komade namještaja koji će biti funkcionalni, a koji pritom neće zagušiti prostor i stvoriti dojam prenatrpanosti.

Foto: IKEA

Ova dnevna soba zamišljena je kao radi prostor, ali i kao prostor za opuštanje. Uz radni stol koji se dobro uklapa u interijer, udoban namještaj i prekrasna rješenja za odlaganje stvari i pribora nakon što radno vrijeme završi, pretvara se mirnu i prekrasnu dnevnu sobu.

Foto: IKEA

Centralna pozicija pripala je sofi u koju je jednostavno zavaliti se, opustiti i uživati u trenucima samo za sebe. Bilo da vam treba pauza od posla ili uživate u divnom nedjeljnom jutru, ovaj će udoban kutak unijeti sklad u svakodnevicu.

Foto: IKEA

Elegantni radni stol lako se uklapa u dnevnu sobu zbog neutralnih tonova i manjih dimenzija. A na kraju radnog vremena možete na policu ispod njegove površine pospremiti tipkovnicu i kablove.

Foto: IKEA

Tu su i elementi za skaldištenje s djelomično otvorenim policama što je taman dovoljno prostora da vaš karakter dođe do izražaja i da izložite svoje omiljene stvari i biljke. A u njima se skriva i gomila prostora za odlaganje papira, knjiga i dokumenata. Ova su prekrasna rješenja za odlaganje utjelovljenje ravnoteže između posla i privatnog života!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije