obiteljsko gnijezdo

Novopečeni roditelji gradski stan zamijenili životom u mirnoj sredini

Foto: IKEA
1/12
04.02.2022.
u 06:56

Prirodni materijali poput drva, bambusa i pamuka iz održivijih izvora temelj su njihovog doma i pružaju mu umirujući i taktilni ugođaj

Zbog stresa koji donosi svakodnevica gradskog života ovaj je par odlučio živjeti polakše, jednostavnije i održivije – i prije nego što su dobili bebu. Iako je roditeljstvo njihov život okrenulo naglavačke, otkrili su da ne moraju promijeniti svoj način života.

Foto: IKEA

Njihov udoban stan savršeni je primjer jednostavnosti: ima samo ono što ovoj mladoj obitelji treba i ono što vole, a mislili su i na sadašnjost i na budućnost.

Foto: IKEA

A osim toga, sve je to dostupno po iznenađujuće pristupačnoj cijeni. Svaki predmet u njihovom domu odabran je s dugoročnim planiranjem – dizajna je koji neće izaći iz mode i zauvijek će ga voljeti, a dovoljno je izdržljiv i kvalitetan da se može koristiti godinama. Prirodni materijali poput drva, bambusa i pamuka iz održivijih izvora temelj su njihovog doma i pružaju mu umirujući i taktilni ugođaj.

Foto: IKEA

- Umjesto klasične sofe, ovaj se par odlučio na kombinaciju dvije počivaljke. To je iznimno udoban kutak za maženje, opuštanje i popodnevni odmor -  kaže Hans Blomquist Ikein dizajner interijera koji je mladom paru pomogao s uređenjem njihova doma.

Foto: IKEA

Dječja soba uređena je vrlo jednostavno, s pametno biranim detaljima i namještajem koji su odabrani tako da rastu skupa s bebom. Roditeljska spavaća soba uređena je minimalistički, s konceptom ormara otvorenog tipa i raskošnim krevetom jer je odmor mladim roditeljima - prioritet.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije